Kirjoja kirjoja!

Kirjoja tupsahti Hunajaan yllättäen aika läjä! 

Läsrörelsen ja McDonalds lähettivät Siirille tutustumispaketin seuraavan kirjakampanjan kirjoista ja Siiri valitsi heti suosikkinsa: Musta ja Valko ja kaikki muut…taitaa olla mustavalkoisuuden ihannointi siirtynyt lapseenikin 😉 Näitä kirjoja siis tarjolla Mäkkärin aterioiden yhteydessä syys-lokakuussa 🙂

Ville voitti Kirjan Aika-tapahtumasta Suomalaisen sponssaamana kassin kirjoja ja Mammu osti sieltä samaisesta tapahtumasta Siirille Waltarin joulutarinat…Martti Suosalo luki tapahtumassa kaksi tarinaa Waltarin kirjasta ja onhan Suosalo aivan iiiihana! (Äidinkin mielestä!) Tällaisia tapahtumia saisi olla useamminkin, samalla sai nauttia sunnuntaipullan ja kahvin leppoisissa tunnelmissa. Martti kirjoitti Siirille terveiset ja saimme kuulla, että hänellä itselläänkin on Siiri-niminen tytär. 🙂

Seuraavat päivät siis luetaan ja luetaan…mikä on toki erinomaista yhteistä aikaa! Siiri osaa jo lähes kaikki kirjaimet ja haeskelee helppoja sanoja äänteiden avulla…saa nähdä koska lapseni lukee…Lukemalla lapselle sanavarasto kehittyy, sitä kautta itseilmaisu…ei siis lainkaan hullumpi harrastus 🙂

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *