Sateenkaarilehmä

Sillä välin kun äippä makaa sohvalla…Siiri tekee sateenkaarilehmän. “Kato äiti miten hieno!”
While mom is laying on the couch…Siiri is making a colourful cow. “Look mum, how pretty it is!”

You may also like

No Comments

 1. Just sopivasti osuin sateenkaarilehmäsivulle, kun oma tyttöni tuossa muovailee. Muovailukehitysvaiheena tällä hetkellä silppuaminen ja kaikkien purkkien availu ja runsas värinkäyttö. 😉 Huh, mikä sotku!

  Kuvasi ovat jo niin suuria, että harmikseni ne eivät ainakaan minun läppärilläni näy kerralla.
  Toivottavasti flunssa on jo häippäissyt!

 2. Hahaa, muovailuvahalla saa kauheen sotkun kyl aikaan varsinkin jos tiputtaa pieniä palasia muovailuvahaa nukkamattoon 😀 koettu 😉

  kiitos palautteesta ja huomasin saman kun laittelin näitä, yksityiskohtia sisältävissä kuvissa toi kuvakoko on aivan liian iso, pitää tehdä kollaaseja tai laittaa kaksi kuvaa vierekkäin tms…vaakakuvissa kenties viel asia ok? vai?

  innostuin isoista kuvista ja meidän näytöllä näkyvät kokonaisina mutta tosiaan en ajatellut että ne ovat todellakin isoja jos läppäsillä katselee…tosin itse selaan isoja kuvia sisältäviä blogeja joskus niin että klikkaan kuvasta ja tulee se kuvien selaussysteemi…pienennän kuviani hiukan ja kiitos tästä palautteesta koska se varmasti ärsyttää lukijoita jos en kovin paljon kirjottele ja kuvatkin on ylisuuria 😀

 3. On kyllä ihana sateenkaari lehmä! :—-) Meillä ei olla vielä noin taitavia, tällä hetkellä on vaan kivempaa läntätä kaikki päällekkäin ja paloitella..

  Ja pakko kyllä sanoa, että mä itse henkilökohtaisesti tykkään paljon enemmän isoista kuvista ja vaikka itse katsonkin läppärin näytöltä, ei nää sun kuvat liian isoja ole. Tykkään siis! :—-)

  ps. Ainut mikä tässä häiritsee on tuo sanavahvistus mikä pitää heittää ennenkuin kommentti tulee sulle! :—D

 4. Itseasiassa pienensin näitä kuvia eilen…edellisten postausten kuvat, onko ne liian isoja? Ja sen kommentin vahvistuksen otin pois, oon mielestäni sen aiemminkin koittanut poistaa mut ei oo onnistunu…inhoon sitä itsekin, en kommentoi ite kauheesti blogeihin missä se pitää tehdä :DDDD kiitos teille, koska oikeesti ei noita muista tarkistella ja näen kuvat vain yhdeltä koneelta… 🙂

 5. No mä katoinkin, että onko näitä pienennetty! :—D Mutta siis edellistenkään ei ole musta ainakaan liian isoja, vaan helposti pystyy läppärillä katsomaan. :—-)

  Ja täysin sama homma tuon sanavahvistuksen kanssa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *