WISAHOVI

Talomme on rakennettu entisen kotitalousoppilaitoksen peltomaille, naapurissa seisoo haaleankeltainen kartanorakennus, joka toimii nykyään pitopalvelufirman toimipisteenä. Tästä syystä usein naapurissa paukkuvat ilotulitteet syksyisten hääiltojen päätteeksi…minusta Wisahovin kartanon läheisyys tuo tunnelmaa kotipihaan. Kartanon piha on nykyään hyvin pieni, mutta vanhat puut houkuttelevat kiipeilemään ja mielikuvitus lähtee lentoon Narnian porttien tyylisten lamppujen johdosta. 
En jaksa vapaa-ajalla tönöttää lainkaan hiekkalaatikon reunalla (syytän tästä ammatinvalintaani taas) joten ulkoilemme Siirin kanssa usein kävellen luonnossa tai puistometsässä, kuten aiemmin mainostin…Aulanko ja Ahvenisto ovat huikeita ulkoilupaikkoja. Kiireessä Wisahovin piha korvaa pidemmät retket 🙂
Tässä fiiliksiä “etupihalta”. 

You may also like

No Comments

  1. Kiva blogi sulla täällä! Eksyin tänään tänne ekaa kertaa.
    Löysin kirpparilta vähän aikaa sitten tuollaisen samanlaisen aarikan mustahattuisen maustesirottimen. Ihana on tuo hänen parinsa. Ja aika osuvasti sanottu noista asetelmista ym… 😀

  2. Oi, paljob maksoit siitä? Ei ole tullut missään vastaan mulla vielä 🙂 Noi on äidin vanhat 🙂 Haha, joskus on hyvä kyseenalaistaa omaa toimintaa myös vaikken ole pahimmasta/parhaimmasta päästä hipistelijöitä 🙂 Nautin katsella aseteltuja kuvia!

  3. Vitosen maksoi ukkeli. Ekaa kertaa minäkin törmäsin kirpparilla ja oli pakko napata mukaan. Mutta tuo hänen parinsa on niin suloinen, että törmäisinpä joskus häneenkin. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *