NE OSTOKSET MARIMEKON MUOTIPÄIVILTÄ

IMG_6820-001

 

Nauratti kun yksi lukijani kysyi missä on postaukseni Marimekon alennuspäiviltä, niinkö ilmiselvä ole jo? No, myönnettäköön, olihan se itsestäänselvää.

No tässä ovat. Hankintani.

Etsiskelin keveitä tunikoita kesäksi lähinnä ja töihin myös. Sovituskopissa sitten pähkäilin kymmenen ihanan tunikan kanssa, silti nämä jostain syystä olivat parhaat…istuivat siis allekirjoittaneen päälle. Klupukukka-mekko (alla) näytti kauniimmalle luonnossa kuin kuvissa, graafisuus natsasi. Vaahtokarkki-mekon minimalismi yllättäen tuntui omalle. Vaahtokarkissa lähdin heti Lahteenkin illanviettoon.

IMG_6809-001

Mitä pidätte? Pitää ottaa piakkoin asuvuiakin, vaikken mikään muotibloggaaja olekaan 😀

Ostin myös Pirputparput kangasta omaa pikkuprojektia varten ja uudet keittiöpyyhkeet, jotka näette sitten joskus…

You may also like

10 Comments

 1. Mulla on kanssa noita Marimekon tunikoita ja ovat ihan parhaita!Tuota ylimmän kuvan raidallista olen hiplaillut pari kertaa kaupassa, aivan ihana!

 2. Yhtä lailla mm höperö täälläkin, siksi löytösi kiinnosti 😉 Mun Marimekko muoti-ilta meni vähän sivusuun.. Ostin kyllä naistenpäivä alesta riia- mekon -15%, tuotakin klupukukkaa katsoin vihreänä mutta toi vaalea on nätimpi. tunikoita ja mekkoja minäkin käytän eniten, vaihtelua saa sukkiksilla ja villatakeilla. Mukavan rentoa siis. Löysitkö mitään neidille?

  1. Mikä Riia oli en muista noiden uusien nimiä, pitääkin kurkkia verkkokaupasta 🙂 Klupukukka ei ollut napannut aiemmin yhtään mutta päällä oli yksi parhaista 🙂 Sukkiksilla, legginseillä ja värikkäillä pillifarkuilla saa kyllä nopeasti vaihtelua 🙂

   Ei mitään neidille, kävin Lempäälän Ideaparkissa ja siellä oli tosi huonosti kokoja…kaikki siis liian pieniä siirille. Sorruin sitten ostelemaan muista kaupoista siirille ihanuuksia, niistä postaus tulossa seuraavaksi 😀

 3. Ihania! Mä taisin taas missata nää päivät. Itse pyörisin kokoajan vaan tunikoissa 🙂 Itse laitoin tilaukseen Shampoodlen “kädet” tunikan, toivottavasti kiva myös luonnossa kun kuvan perusteella tilasin.

 4. Ihana tuo Vaahtokarkki!
  Satutko muuten tietämään mitä kuuluu Marimekon Pinterest-kilpailulle, jossa tuli suunnitella oma joulu-board? Muistelen sinunkin osallistuneen kyseiseen tunnelmointiin…

  ps, tykkään kovasti tästä uudesta bella-sivuston pohjasta, ainakin omalla koneellani blogisi seuraaminen on nyt helpompaa.

  1. Juu, sen voittajalle ilmoitettiin vähän vaivihkaa…en tiedä miksi se jotenkin meni multakin ohi 😀 voin onkia sulle nimen 🙂 Kaunis tunnelmointi voittajalla kyllä oli! Ja mahtavan palkinnon hän silloin sai 🙂

   Ihana kuulla että blogini seuraaminen on helpompaa, musta tuntuu myös sille että toi automaattinen skrollaus toimii tosi hyvin ja olen kaikinpuolin tyytyväinen Bellaan 🙂 Mikä ennen haittasi? Isot kuvat? Vai se , että piti painaa “vanhempi postaus” näkyviin 🙂

   Ja kiva että olet pysynyt mukana :))

    1. Kiitokset, nopeaa toimintaa. Ja lämpimät onnittelut tunnelmointi-voittajalle <3 Hassua tosiaan ettei tätä ole tuotu julki missään. Liekö palkinnon kadehtittavuuden takia? 😉

     Edellisen blogipohjan epäkohdat taisi olla lähinnä omaan koneeseeni kohdistuvia. Vanha räyskäni ei jaksanut ladata kuvia, ja kommentointi oli todella vaikeaa. Vaikken kovin aktiivi seurajasi olekaan, olisi silloin tällöin ollut kiva antaa joku maininta käynnistä. Etenkin kun olen itsekin Hämeenlinna katuja opiskeluaikoina tallannut 🙂

     Eniveis, hyvällä mallilla mennään. Kivaa kesän odotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *