RAI-RUOHOA JA LOMAPOHDINTOJA

IMG_6539-001

 

Pääsiäinen alkoi meillä hieman ajoissa, ruohot ovat jo komeasti kasvaneet. Yllättävän hyvin Aalto-vaaseissa pärjänneet ilman peittämistä tai yletöntä kastelua. Helpoimmat rai-ruohot ikinä. Tällä hetkellä silti tuntuu edelleen, ettei kevät ikinä koita vaikka valo lisääntyy entisestään ja aurinko paistelee päivisin.

Kesäloma. Se häämöttää jossain hamassa tulevaisuudessa. Silti pohdin jo kovasti mitä tehdä lomalla. Tänä vuonna aiomme Siirin kanssa karata Kiteelle perintömökille koko lomamme ajaksi. Kaksi ja puoli kuukautta rentouttavaa oloa ja eloa, riippuen toki mille kesäsäät näyttävät. Emme käyttäneet mökkiä lainkaan viime kesänä. Nyt aiomme ottaa kahden kesän hyödyn irti, jätämme Villen kesäleskeksi kotiin töitä tekemään kesä-, heinä- ja elokuuksi. Villen isän läheisyys auttanee minua, sillä kyllä mökilläolo ilman aikuisseuraa käy varmasti vähän yksitoikkoiseksikin, vaikka nautin Siirin kanssa olemisesta aivan älyttömästi. Tavoitteena vierottaa tämä mamma materiasta ja arjesta aivan totaalisesti, vaikka…Kiteellä on Marimekon tehtaanmyymälä…

You may also like

No Comments

  1. Kiitos hyvästä ideasta! Kaivoin nimittäin itsekin matalan aaltomaljani esille ja kylvin rairuohot siihen. Taidan vaan itse olla aivan liian myöhässä, kun vasta tänään palmusunnuntain ja pienten noitien innoittamana sain viimein rairuohon siemenet multaan ja pääsiäsmunat askarreltua. No, toivotaan, että aaltomalja ehtii vielä vihertämään edes pääsiäisen pyhiksi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *