PÄÄSIÄISMEKKO JA SHOPPAILUVINKKI

IMG_6794-001

 

Jos Hämeenlinnassa päin ajelette, niin poiketkaa Tiiriössä Reiman, Nanson, Finnwearin Outletissa. Tämä ihana mekko (yöpaita, mutta who cares?) maksoi 15 euroa, sillä kelpaa mökillä painella pitkin kukkaketoja mainiosti. Siiri ei suostu pitämään nukkuessaan yöpaitoja, joten näin.

Outlet on melko iso, ja tavaraa paljon. Itse olisin haalinut sieltä viimeksikin viitisen tunikaa, mutta jouduin toppuuttelemaan itseäni. Perusvärit jos miellyttävät, sieltä kyllä niitä löytyy! Reiman osastolla oli kiitettävä valikoima menneen kauden ulkoiluvaatteita edullisesti. Reiman hanskathan ovat huippulaatua, joten niitä suosittelen ehdottomasti.

Outletissa oli myös Aarikan helmiä edullisesti. Eikä muuten haittaa, että Outletin vieressä on Vepsäläinen…kyllä designhuonekalujen katseleminenkin on kivaa ja inspiroivaa , eikö!

Nyt iltavuoroon pika pikaa, kiire jo vähitellen. Illalla surraa Hunajassa ompelukone. Saa nähdä mitä siitä taas tulee…

You may also like

No Comments

  1. Hei, kiva tietää että meitä on toisiakin. 🙂 Meidän tyttö ei myöskään suostu nukkumaan yöpaidoissa/mekoissa. Tuhat ja sata kertaa olen sortunut ostamaan kivan setin nukkumiseen, ja tuhat ja sata kertaa ne aina yhtä lailla lentää kaaressa pois päältä. Enpä siis enää osta. Vain pikkarit ja toppi kelpuutetaan nukkumiseen meillä. Ja onpa muuten kiva mekko, menee vallaan mainiosti kesään! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *