AULANGON GRANIITTILINNA

IMG_2048 kopio IMG_2058 kopio IMG_2028 kopio IMG_2083 kopio IMG_2105 kopio IMG_2126 kopio IMG_2153 kopio IMG_2001 kopio

Aulangolla elää satu. Metsässä ei voi kulkea ilman, että mielikuvitus alkaa hahmotella puiden juurille menninkäisiä ja kakkiaisia. Graniittilinnaan liittyy lapsuudestakin erikoista nostalgiaa, se on mystinen paikka. Ajatelkaa mikä rakkaustarina Aulangon puistometsän historiaan liittyy: Hugo rakennutti puiston kosiskellakseen puolalaista kaunotarta, joka kuitenkin kieltäytyi kosinnasta.

Siinä on nykymiehillä opeteltavaa 😉

Ulkoiluun Aulangon puistometsä on aivan huippu, liikunta tulee siinä sivussa kun laskee rappusia karhuluolalle tai näkötornin huipulle. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka kesällä. Lisää tietoa puistometsästä klik.

You may also like

6 Comments

  1. Oi, ihanaa nähdä Graniittilinnasta tuoreita kuvia. Me ollaan suunniteltu sitä yhdeksi hääkuvauspaikaksi reilu kahden viikon päästä – toivottavasti ehtisi vielä vähän tulla lisää vihreää puihin! 🙂 Odotan kyllä innolla, että päästään tekemään potrettikuvauksia Aulangolle eri paikkoihin, on se vaan hieno alue!

  2. Nostalgiapuuska! Tuli tornin rappusista mieleen, kun pienenä kesäteatterilaisena huhuiltiin torniin “kuningas on kuollut!” ja luotiin kaikuja. Ihana muistorikas Aulanko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *