IHANAT BLOGISISKOT JA NIIDEN LAPSET

 

essi syottaa einoa hay loop stand hunajaista blogi sisustus interior decoration kitchen marimekko eames caravaggioasse ja lapset peace love and poopdiapers hunajaista bellablogit tytot bloggaajat eino ja pinsettiote peace love and poopdiapers elsa elvis ja junarata brio interior decoration livinroom hunajaista elsa oi mutsi mutsi ottaa lehden hay kitchen decoration deko lehti essi syottaa einoa peace love and poopdiapers bellablogit hunajaista iittala piilopaikka arabia teema kattaus astiat kaapo leikkii junilla brio hunajaista kattaus marimekko iittala arabia hunajaista juhlat makkarakeitto hunajaista arkiruoka mansikkasalaatti leipajuustosalaatti hunajaista marimekko unessa verho siiri piccolo hay hunajaista minttu essi ja lapset sohvalla hunajaista decoration interior minttu ja eino hunajaista mami go go muoviastiat hunajaista lasten kattaus juhlat oi mutsi mutsi elsa peace love and poopdiapers lapset eino vaino essi hunajaista kylassa riikan nimipaivat hunajaista mansikkakakku taytekakku kermakakku siiri piistaa sohvalla hunajaista olohuone living room decorationoiva skumppa hunajaista

Eilen oli Riikan päivä. Vaikkei meillä ole tapana juhlia aikuisten nimppareita, oli se hyvä tekosyy kutsua ihanat sielusiskot kylään. Paikalle pääsi myös Lissu, meidän “blogiäitimme” sekä ihana Asse (Anni), jota olen niin kaivannut. Ihan täydellistä!

Mutta mitä portaalibloggaaminen voi parhaimmillaan bloggaajalle antaa? Vertaistukea, teknistä tukea ja vähitellen -hyvässä lykyssä- ihan oikeita uusia ystäviä. Käsittämättömän ihana joukko tämä onkin, harvoin synkkaa näin! Ihan kuin olisi tunnettu aina: asioista puhutaan suoraan ja kaunistelematta. Jokainen voi olla oma itsensä,silti hitsaudutaan yhteen. Ja kun ovi lähtiessä sulkeutuu, tulee heti ikävä. Illalla jo facebookissa tsätätään ja mesetetään. Joten, olen onnekas. Onnekas koska löysin tieni Bellaan ja näiden ihmisten luo.

Näillä ihmisillä, kauniilla naisilla, on vielä kauniimpia lapsia. Hulabaloobalai oli valmis, kun kuusi lasta tulee yhteen, lelut on vieraille uusia ja kaikkea pitää tutkia. Välillä revittiin lelua toisen kädestä, seuraavaksi jo maattiin sohvalla kylki kyljessä. Kuolaa valui litroittain, juoksuaskelia syntyi sata – niin sisällä kuin ulkona. Nakupeppuina tietenkin. Mikä voi olla hauskempaa kuin juosta alasti heinäkuisessa kaatosateessa? (Siiri puki tosin ylleen keltaisin sadepuvun, kumisaappaat ja laittoi vielä itse lenksutkin. Liittyi sitten poikien seuraan omaan tahtiinsa hieman varovaisemmin perässä). Söimme kakkua, juttelimme, komensimme lapsia. Minä olin tehnyt oikein blogikelpoista ruokaa lapsille, makkarakeittoa.

Essi ja ihanat bimbot jäivät vielä yöksi. Lasten nukahdettua katselimme leffaa ja sihautimme Skumpat auki. Päivä oli niin vauhdikas, että olimme kai kaikki aivan puhki. Parasta on, kun nukahtaa sänkyyn aivan heti. Aamulla Siiri oli niin onnellinen, kun Väinö oli leikkiseurana. “Minun leikkikaverini Väinö on kiva!”. Eino seurasi isompien touhuja kontaten, lopulta ennen kotiinlähtöä syliini nukahtaen. Tiedätte miten siinä käy kun pidätte sylissänne nukkuvaa lasta. En tiedä voinko sanoa sitä ääneen, mutta vauvakuumehan siitä tulee. Yksi Eino meille kiitos.

Lähtiessään vieraat kauhistelivat, mitä jää kodistamme jäljelle heidän vierailunsa jälkeen. Kraateriko talomme kohdalle? Suoralaskutukseen seuraaviksi vuosiksi rikkoutuneet astiat ja lelut? Ei, tuhoa ei syntynyt, olkaa huoleti. Hunaja on ehjä (ja nyt siivottu taas). Ja vaikka olisikin, elämä saa näkyä. Tavaralla ei loppujen lopuksi ole mitään merkitystä.

Tärkeämpää on, että päivä jää niin aikuisten kuin lasten mieleen.

Hiljaa painoin muistiin sateessa juoksevien lasten naurun, se kaikuu korvissa vielä pitkään.

Kiitos Minttu, Essi, Elsa, Lissu ja Anni että tulitte.

You may also like

M&M

7 Comments

  1. Tunnelma kuvissa näyttää kyllä ihan mahtavalta! Blogin pitämisestä saa totisesti paljon muutakin kuin vaan pelkästään iloa itselle. Itsekin olen päässyt tutustumaan livenä muutamiin ihan mielettömiin blogityyppeihin, ja kohtahan mekin nähdään! Kivaa! : )

    1. Kiitos! Odotan kovasti brunssia jo! Jotenkin toisiin bloggaajiin tutustuminen tekee tästä hommasta vieläkin mielekkäämpää. Voi vaihtaa ideoita ja tilittää tän homman huonoista puolista ja esteistä 😀 Kuten viimeksi käytiin Essin kanssa pitkät keskustelut tyyliin: “Itku mä inhoan talvea, kun ei ole valoa, mutta talvella on parempi valo kun kesällä sadepäivänä…sellanen kylmä ja valkoinen” Ja kuka muukaan ymmärtää että ennen leffaa otetaan parit kuvat skumppa-tölkistä, ruokapöytään ei saa koskea kukaan ennen kun kaikki on kuvattu ja vaan blogisiskot tajuaa sen, kuinka olisi kiva joskus itsekin olla kuvissa…kun ei ne miehet ikinä kuvaa eikä tajua mitä ite haetaan kuvalla… :DDDD just parasta :DDD

  2. Oi kiitos, oli ihanat Riikanpäiväjuhlat! Mäkin ihan innostuin siitä dekosta ja nyt on valkoinen klaffipöytä kii seinässä ja Saiturin Pörssistä pakkelia haettu 🙂 Ja onneksi värikoodasin itseni kuviin sopivaksi 😛

  3. Ihan mahtavat kuvat teidän vauhdikkaalta kuulostavasta päivästä! Paljon taas silmänruokaa nälkäiselle. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *