RAKKAUS ON LUMIVALKOINEN

kuva 2013-07-21 kohteessa 10.32.02

Takana on Wanaja festival. Ihania ihmisiä, vanhoja ja uusia tuttuja. Pomppimista keikoilla, naurua retkipöydän ääressä. Lopulta tummuva heinäkuinen yö, valojen leikki ihmisten kasvoilla, kylmä syksyinen viima. Yllättävät törmäämiset vessajonoissa pensaiden katveessa.

Jäin festareiden lähestyessä loppuaan hetkeksi yksin seisoskelemaan, taustalla soi Yön Rakkaus on lumivalkoinen ja taivaalla räiskyivät ilotulitukset. Olin ihan mielettömän onnellinen kun henki höyrysi. Syksy tulee. Vaikka toivon, että vielä on kesää jäljellä.

You may also like

3 Comments

  1. Kauniisti kirjoitat taas. Aika ihana hetki. Rakastan kesää, mutta rakastan syksyäkin. Ja nyt jo, olen ihan syksy tunnelmissa enkä malta odottaa, että illat viilenee ja syksy tuoksuu… Ihanaa loppukesää =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *