VIIKOLLA TAPAHTUNUTTA

 

hippalot siiri piirtaa marimekko hunajaistaverkatehdas hippalot siiri ja elokuva pahis marimekko hunajaistasyomassa tawastia bank hunajaista aarikka marimekko hunajaista siiri lastenvaatteetville istuu tuolissa hunajaista sisustusblogi finnish home design myrna hunajaista arabia vadelmakakku keltainen kiiwi hunajaista ruoka isa karri ja ville hunajaista karrin lahja marimekkoulkorakennus hunajaista sirkku taulut hunajaista sirkun koti sirkku valitsee tapettia hunajaista sirkun kakluuniuuni hunajaista sisustus mark laskee mopolla sirkulla hunajaistaa beautiful body haaste hunajaista siiri piirtaa marimekko hunajaistamartta keittiossa hunajaistakekkila vihervalo paalla hunajaistaviinia ja sipsia hunajaista ikea stockholm randmartta ja siiri bikenic hameenlinna hunajaista verkatehdas bikenic hunajaista siiri ratsastaa marimekko siiri ratsastaa verkatehdas bikenic hunajaista bikenic hameenlinna hunajaista pyorasiiri pomppulinnassa martta bikenic hunajaistahunajaista moottoripyorailijoita

Viimeiset lomapäivät kuluivat siivillä. Hippalot ja kutsuvierasnäytös Verkatehtaalla. Hääpäivä. Villen ja Karrin synttärikakkukahvit. A Beautiful body-haaste ja sen jälkeinen mediamylläkkä. Kävin myös valkkaamassa ystävälleni Sirkulle tapetteja. Tuntui, että parissa päivässä tapahtui ihan valtavasti asioita. Tunnemyllerrys oli valtava.

Oli ihana palata torstaina töihin. Muutaman lapsen kanssa aloitettiin arki. Työkavereiden näkeminen oli todella ihanaa pitkän loman jälkeen, vaikka loman aikanakin näimme muutamia kertoja. Arki ja arjen tuomat rutiinit tekivät hyvää.

Perjantaina Siiri odotti Marttaa meille kylään koko päivän. Martasta on tullut Siirin lemppariaikuinen meidän ja isovanhempien jälkeen. Tervetuliaislahjaksi Martalle Siiri piirsi monta piirustusta. “Montako tuntia vielä, että Martta tulee”-kyselyt palkittiin sydämellisin halauksin. Jälleennäkemisen riemu.

Siirin nukahdettua me aikuiset vaihdoimme kuulumisia, joimme pullon punaviiniä ja odottelimme lauantaita.

Lauantaina kävimme katselemassa moottoripyöriä Verkatehtaalla järjestetyssä Bikenic-tapahtumassa. Siiri pääsi ratsastamaan ja pomppulinnaan. Moottoreiden jylinä, helle ja rock’n’roll saivat kesäfiiliksen palaamaan. Villen moottoripyöräkuume paheni entisestään, ehkä vielä jonain päivänä.

Ei hassumpi viikko, etten sanoisi. Viikonlopun juhlista lisää huomenna. Nyt väsyttää, hymyilyttää ja sänky kutsuu liian houkuttelevasti.

You may also like

8 Comments

 1. Toi eka kuva on tosi ihana. Sellanen tosi mukava tunnelma ja asettelu on justiinsa kohdillaan.
  Ja toi Siirin “posetus” autokuvassa on ihan loistava! 😀
  Ja toi sipsi-viinilasi-kuva on myös hieno. Kivasti aseteltu. Sopis johkin lehteen.

  1. Siiri on kyllä mainio poseeraaja välillä haha, toi autokuva on huippu munkin mielestä 😀

   Siiri näytti niin pienelle isolla asfalttipihalla, koitin saada sen tunnelman kuvaan, ehkä taisin onnistua.

   Kiitos paljon nnu! <3

 2. Ihania kuvia ja ihana arki! Meilläkin on tänään alkanut arki, kun päiväkoti aukesi. Itse aloitin jo kaksi viikkoa sitten, mutta nyt sen arjen vasta huomaa, kun päiväkotijuoksu alkaa ja työpäivät venyvät tietysti harmittavasti myöhempään. Mutta kliseisesti: vielä on kesää jäljellä! Nautitaan siitä.

  PS: Vielä kommentti tuosta vastalohaasteesta. Osallistuin itsekin ja olin ihan todella yllättynyt huomiosta – siis yleensä ja myös minun kohdallani. Hyvän asian puolesta – hienoa, että asia noteerattiin!

  1. Onneksi aurinko tosiaan paistelee näin työpäivän jälkeenkin niin tuntuu ettei ihan vielä ole palattu “oikeaan arkeen”. Eli pimeyden keskelle. Kaiapailin eilen jo talvea, hullua!

   Haaste sai käsittämättömän suosion, toivottavasti sen perimmäinen tavoite vastaanotti lukijat, ja toivottavasti se sai ajattelemisen aiheutta niin naisille kuin miehillekin! 🙂

  1. Thanks Mariela!

   It’s not me but there’s my two friends on the cover. The newspaper contacted me too, but I did’n want to give my photos for free. and I wanted to keep my photo out, because I’m not alone in it…I was thinking about Siiri too.

   Have a Great week too! Hope the summer continues!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *