MAKIAA KAAPIN TÄYDELTÄ

makia huppari hunajaista blogiSS12_K851A_GREEN_626SS12_K852A_BLACK_622SS13_K854A_RED MELANGE_623FW12_K853B_MED GREY_625

Joku kysyi edellisen postauksen kommenteissa Siirin hupparista. Tämä huppari on suomalaisen merkin Makian mallistosta.

Makia Clothingin takana on miehet Joni Malmi, Jussi Oksanen sekä Ivar Fougstedt. Vuonna 2001 he päättivät perustaa oman suomalaisen vaatemalliston. Aluksi Makia valmisti vain miesten vaatteita, mutta myöhemmin vuonna 2011 Makia julkaisi malliston myös naisille. Joten ei vain lastenvaatemerkistä ole kysymys. Itse miellän Makian vaatteet skedehenkisiksi. Ja Ville kelpuuttaa Makian myös, hän on se meidän perheen suurin kriitikko vaatemerkkien suhteen.

Itsellä on Makian vihreä takki ja olen todella tyytyväinen sen laatuun ja kestävyyteen. Siirin huppari on myös todella hyvin ommeltu ja laadukkaan näköinen, saumat eivät repsota ja huppari näyttää hyvin viimeistellylle. Käykää kurkkaamassa Makian nettikaupasta edllisen malliston lastenvaatteet, on meinaan sen verran edullisesti ALEssa, että lompakko ei paljoa kärsi! Täällä.

 

You may also like

11 Comments

 1. Kiitos tästä vinkistä, kävin tilaamassa pojalleni tosi hyvällä alella sinivalkoraidallisen hupparin! Olen tästä hupparista haaveillutkin pojalle, koska miehelläni on samanlainen. Hauskaa, että nyt isä ja poika voivat hengailla cooleissa samishuppareissa. 🙂 Ihan sama juttu muuten meillä, että mieheni on kovin kriitikko vaatemerkkien suhteen ja Makiaa hänelläkin on jonkin verran. Ovat olleet laadukkaita ja tietysti hyvännäköisiä.

  Kiva juttu muuten sekin, ettei tuolla verkkokaupassa ollut mitään toimitusmaksua.

  1. Oli muuten hyvällä hinnalla se hupparikin! Musta on niin liikkistä kun isä ja lapsi kulkee samanlaisissa paidoissa <3 Taidan tilata itsekin jotain…varsinkin kun ei tule toimitusmaksua!

   Miehet on toisinaan kranttuja, mutta on se hyväkin asia… 😀

 2. Kiitos vinkistä nettikauppaan! Merkistä olen kuullut ja vaatteitakin nähnyt, mutta enpä ole edes vaivautunut nettikauppaa ko.merkille etsimään. Täytyykin illalla ihan ajan kanssa katsoa josko jotain ostoskoriin klikkailisi! 😉

 3. Noita naisten takkeja olen minäkin kuolannut parilla tutulla mutta en vaan ole tajunnut että ne on Makian! Nyt on vaan pakko pysyä lujana, kaappiin ei mahdu enää, en varmaan edes tänä syksynä ehdi käyttää kaikkia hamstraamiani takkeja (jospa kohta viilenisi…).
  Ehkäpä ensi vuonna suuntaan tuonne ensin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *