AAMUT PÄIVÄT ILLAT YÖT – KUVAT ARJESTA JA JUHLASTA

KANELIMAA KALENTERI 2014EASY SWIM SIIRI HUNAJAISTALAHJOJEN PAKKAILUA PAPAERSHOP KANELIMAA FISKARSSTAIRCASE HUNAJAISTA LUONNONTIETEELLINEN MUSEOLUONNONTIETEELLINEN MUSEO HELSINKI HUNAJAISTA BAMBIMAAILMANKAIKKEUS ALKURAJAHDYSLUONNONTIETEELLINEN MUSEO DINOSAURUSGIGANOSAURUS LUONNONTIETEELLINEN MUSEO HELSINKI HUNAJAISTA BLOGIKASVITIETEELLINEN MUSEO HUNAJAISTAJATTILAISLUMME KASVITIETEELLINEN HELSINKIKASVITIETEELLINENKASVITIETEELLINEN MUSEO SIIRI HUNAJAISTA MARIMEKKOKODINONNISIIRI VALIMERENHUONE KASVITIETEELLINENKASVITIETEELLINEN HUNAJAISTAKASVITIETEELLINEN HUNAJAISTA2HUNAJAISTA VILLE JA RIIKKA MATKALLA HABITAREEN MARIMEKKO ADIDASHEIJASTUSTALO HABITARE MINTTU MAMI GO GOHABITARE 2013MOLO KIDS HAALARIPUISTONPENKKI TAGITSYKSY UGG RETKELLAHAMEENLINNASYKSY HAMEENLINNASSA PUUTALOKORTTELISYKSY HAMEENLINNASSAKANSALLISOOPPERA HAAKANA LINDALINDA HAAKANA TANSSII BALETTI KANSALLISOOPPERA PELOTTAVA PAASIBELIUSFANTASIA YLEISOSIBELIUSFANTASIA YLEISO2VILLE VALMISTAUTUU KEIKALLEhunajaista riikka ja ville matkalla lahteen uhana designjuha torvi torvi bakkari kridlokk riikka hunajaistatuuttimorko essi peace love poopdiapers torvi need a beatdjkridlokk hunajaistatuuttimorko hunajaistatuuttimorko mustavalkoinen hunajaista blogituuttimorko kridlokkdjkridlokk need a beat hunajaista blogi

Huh!

Takana ihan uskomattoman kiireinen viikko. Normiarkea, Siirin harrastuksia, useampi reissu Helsinkiin työn puolesta, synttärivalmisteluja, merirosvonaamiaisia, eskariretki Hämeen linnaan, kävelyretkiä tihkusateessa, Sibeliusfantasia Hämeenlinnan torilla, ystäviä, naurua, viiniä, Elastisen keikka ja Iskelmäbaari. Eilen viikon huipennus Lahdessa, Villen keikka, Need a Beat-klubi, Tuuttimörkö ja DjKridlokk. Kaiken kukkuraksi rakkaiden ihmisten näkemistä piiiiitkästä aikaa.

Sanoja on vaikea löytää taas. Tekisi mieli tirauttaa kyynel, koska olen jumalattoman onnellinen ja hiton väsynyt. Tarvitsisin viikon, jotta voisin sulatella kaiken viikolla tapahtuneen. Eilinen oli mahtava siinä mielessä, että artistit olivat todella lepposia tyyppejä ja parasta illassa oli erittäin yllättävätkin keskustelut kasvatuksesta, lapsuudesta, vanhemmuudesta ja kyllä, synnytyksistä. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin, ja nautin juuri pitkistä keskusteluista, joissa ihmiset avautuvat ja jakavat elämänkokemustaan toisten mielipiteet hyväksyen ja niitä kunnioittaen. Usein aliarvioi miehiä, ettei heitä kiinnosta kuunnella naisten löpinöitä äitiydestä. Joko nämä herrat olivat todella kohteliaita tai sitten erittäin avarakatseisia. Nautin miesten seurasta ja siitä, miten heidän näkemykset asioihin avartavat omaa ajatusmaailmaa. Joskus miehet heittävät jotain aivan eri kantilta, kuin itse olisi tullut ajatelleeksi.

Sunnuntaiyön ensimmäiset tunnit hytkyttiin hurmiossa musiikin tahdissa niin, että hiki virtasi – leveä hymy huulilla. Tätä lisää. Yllättäviä hetkiä ja otetaan-tästä-kaikki-ilo-irti-ja-eletään-täysillä-fiilistä.

Toivottavasti jaksoitte selailla kuvat läpi. Mutta saako kaatua jo sänkyyn? Onneksi huomenna on maanantai ja voi aloittaa taas yhtä hienon uuden viikon. Eikö vain?

 

You may also like

16 Comments

 1. Keskusteluihin heittäytyminen on ihan parasta. Naisten tai miesten kanssa. Uusista ihmisistä ja tilanteista saa aina perspektiiviä omaankin elämään ja hyvällä tsäkkällä voi jopa oppia jotain. Sun mennyt viikko kuulostaa kivalle kiireestä huolimatta. Hyvät yöt vaan ja sit uuteen viikkoon 🙂

  1. Ja kun tapaa kiinnostavia ihmisiä, jotka pyörii musiikkijutuissa mikä kiinnostaa tietysti itseä, niin oppii varmasti uutta 🙂

   Nyt on vähän leppoisampi viikko alkanut selkeästi, kun on vain löhönnyt ja kuunnellut musiikkia 😀

 2. Todellatodella kauniita kuvia.

  Tähän pätee ehkä vähän kulunut, mutta niin paikkaansapitävä fraasi “kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”.

  Jotenkin toi kaikki fiilis välittyy niin kauniisti kuvistasi, ettei sanoja aina edes tarvitse.

  Ilona

 3. Ihania kuvia, on tosiaan ollut tapahtumarikasta! 🙂 En voi uskoa, että kysyn tätä, mutta käytätkö jotain kulmakynää tms. ja mitä sävyä? 😀 Täällä yks vaaleakulmainen, joka tossa viikonloppuna just pohti, että pitäiskö vihdoin kokeilla jotain muutakin kuin sitä vaaleaa Lumenen sävyä. Jotenkin onnistun välillä laittamaan sillä jo liian tummaks?! No, en mä kyllä osaa meikatakaan, että silleen… 🙂

  1. Käytän jotain Lumenen kulmakynää juhliin lähtiessäni, arkena kuljen kulmat valkoisina 😀 Se kynä on vaalein mitä löytyy, kun tosiaan omat kulmakarvat on todella vaaleat, taisin minäkin laittaa liian tummaksi lauantaina 😀 tuntui, että punainen huulipuna kaipasi vähän terästystä silmien yläpuolelle 🙂

   1. Mulla taitaa sitten olla sama kynä ja sävy! Musta sun kulmat on tässä just täydelliset, vaaleat mutta sen verran “väritetyt”, että kulmat ja niiden muoto tulevat esiin. 🙂

    Joo, mullakin on välillä arkena tämä look, että hups, jätin kulmakarvani kotiin… 😀

 4. Wow mitä kuvia! Jaksoin katsoa, ihania tunnelmia, mutta kyllä vähän hengästynyt olo tuli! 🙂 Että en yhtään ihmettele, jos sinua väsyttää! 😀 Välillä on ruuhkaviikkoja, mutta onneksi se siitä yleensä tasaantuu ja tulee taas ihanan tylsät tavalliset viikot! Tai niin ainakin meillä..!

 5. Liian harvoin kommentoin, vaikka blogiasi seuraankin. Tyylisi kuvata ja kirjoittaa jotenkin osuu ja uppoaa täysillä! <3 Taas tämä postaus, voin hyvin päästä tuohon itkunsekaisen iloiseen tunnelmaan, jota kuvasit. Kun on niin paljon hyvää että pakahtuu, ja toisaalta niin paljon kaikkea, ettei sitä ehdi käsitellä! 🙂 Välillä itsekin oikein kaipaan muutamaa tuntia(päivää), jolloin vain saisi istua katse tyhjänä pureskelemassa kaikkea tapahtunutta! Linkitän blogisi myös Talosanomien blogilistalle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *