LAUANTAINA LOKAKUUSSA

hunajaista aamupala siiri marimekko hay eames vitra caravaggio p3siiri marimekko 2013 syysmallistogram uuni mikro keittio kitchen hunajaista home kekkila vihervalo snug finlayson oma perhehunajaista uusi lasipoytahunajaista viikonloppu elle decoration uk living etc marimekko fine little day artek hay nappula iittalaJoskus näitäkin, ei-mennä-minnekään-päiviä ja pestään-viisi-koneellista-pyykkiä-päiviä. Aurinko pilkahteli pilvien välistä, mutta kieltäydyin vastaamasta kutsuun. Jäimme Siirin kanssa siivoamaan kotiin. Toisaalta ulkoilemme molemmat viikolla niin runsaita määriä, että yksi sisäpäivä ei tunnu missään. Ihanaa, että lapsesta on jo apua siivoustouhuissa! Siiri lajittelee pyykkiä ja auttaa ripustamaan puhtaat pyykit kuivumaan. Putsasi neiti oman huoneensakin ja harjoitteli imuroimista.

Palkitsimme ahkeroinnin kumpikin itsellemme mieluisalla tavalla, Siiri katsellen piirrettyä ja minä ahmien uusia sisustuslehtiä. Elle Decoration UK ja Living etc on pakko ostaa joka kuukausi. Teekupponen käteen ja sujahdus viltin alle, se vasta tuntuu totaaliselle irtiotolle arjesta.

Olohuoneeseemme on putkahtanut messinkinen kuutio, ja se on tullut jäädäkseen. Pöytälevy vielä uupuu uudesta pikkupöydästämme. Levy tulee olemaan lasia. Näin lapsuudenkodin jutut pikkuhiljaa valtaavat kotimme…kukapa sitä olisi vielä tänne muutettaessa uskonut.

***

Tänään on viimeinen päivä osallistua Finnish Design Shopin Work Lamp-arvontaan. Hui, mikä määrä osallistujia siihen on tullutkin, kiitos teille! Minulla onkin tänään aikamoinen askartelupuuha, jos meinaan Hunajaiselle tuttuun tapaan arpoa voittajan perinteisin keinoin 😀

Nanson arvonta myös päättyy tänään, ja sinne vielä mahtuu pari arpaa 😉

You may also like

14 Comments

 1. Kauniita kotikuvia! Viihtyisää on.

  Ootko kokenut tuon kasvivalojutun hyvänä? Talvella?
  Mä harkitsen jotain tuollaista, kun inhoan sitä hävikkiä mitä yrteistä tulee. Nuupahtavat heti ilman valoa. Ja niitä kuitenkin käytetään meillä lähes päivittäin.

  Tsemppiä askarteluprojektiin 🙂

  1. Kiitos! :))

   On ollut todella hyvä toi valo, tosin se värjää koko keittiön violetiksi valollaan, käytän sitä silloin kun itse olen pois kotoa tai eri huoneessa. Yrtit kasvavat suuriksi ja kestävät pitkään, todella tyytyväinen olen itseasiassa!

   🙂

 2. Ei mennä minnekään päivät tulevat välillä niin tarpeeseen! Meidän perheen alkusyksy on ollut jotenkin poikkeuksellisen hektinen ja erityisesti silloin kotipäivät ovat vieläkin suuremmassa arvossa, tosin aurinko voisi silloin minun puolestani pysyä pilven takana, aurinkoinen päivä sisätiloissa kun aiheuttaa minulle aina vähän huonoa omaatuntoa.
  Leppoisan lauantain perään suloista sunnuntaita! 🙂

  1. Sadepäivinä kyllä mielummin jättää mnot väliin ja möllöttää kotona, viikonloppuna oli vain pakottava tarve jäädä pyykkäämään, kun kodinhoitohuone tuntui peittyvän pyykkiin katosta lattiaan :DDD

   Hyvää teki ja nyt työviikkoonkin oli paljon energisempi aloitus kun oli levännyt 🙂

   Mukavaa loppuviikkoa sinne! <3

 3. Justiinsa päätin tänään kassa pitää lököpäivän! On ollut jo pitkään niin täynnä menoa tämä elämä, että perun tänään kaikki suunnitelmat (sori kaverit!) ja nautiskelin kirpputorista ja ulkoilusta koirien kanssa. Nyt edessä blogit ja keksi. Kotipäivät on parhaita.

 4. Voi että mä tykkään näistä sun kuvista! Ihania jälleen, tulee jotenkin ihana olo näitä katsellessa :).

  Meillä on tänään tuommoinen päivä – kolmas koneellinen pyykkiä pyörii eikä loppua näy :D. Lapset nukkuu ja istutaan miehen kanssa koneinemme sohvalla. Kohta kahvia ja pannaria. Viikonloput on vain parhaita <3.

  1. Kiitos Juuli! <3

   Pyykkivuori on loputon taistelu, huh huh 😀 Ainakin meillä kun en viitsi pestä liian tyhjiä koneellisiakaan 😀

   Ja usein valitsen ulkoilun ja retkeilyn pyykinpesun sijaan 🙂

   Parasta on kun pysähtyy välillä nautiskelemaan olosta ihan vain kotona 🙂 Ja jos pannariakin on tarjolla, niin eipä kotiinjääminen tunnu lainkaan hassummalle!

 5. Silmä aina lepää teidän kotia katsellessa; ihana siisteys, mahtava sisustus!!! Ja noi Marimekon vaatteet on kun tehty sua ja Siiriä varten!

 6. Toi teidän uusi pöydän kehikko on todella style! Olen itse huomannut saman ilmiön, että Artek ja Lundia valtaavat tilaa kodissamme kuten minun lapsuudenkodissani. Kuvasi toimivat kuitenkin myös inspiksen lähteenä sisustamisessa, ihanaa klassisen ja modernin yhteiseloa!

  1. Artek ja Lundia ovat kyllä klassikoita, joten ihme että tämä nousu tulee vasta nyt…tai ehkä blogeissa vaan nostetaan niitä enemmän esille taas 🙂

   Kiitos, että voin toimia inspiraation lähteenä, se on parasta innoitusta minulle bloggaamisen jatkamisen suhteen! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *