OMA KOTI AURINKOINEN

artek fine little day marimekko aarikka hunajaista olohuone livingroom finnish design coca cola kanelimaa hunajaista lomalla house aatonaatto s-ryhma hunajaista hunajaista livingroom olohuone sisustusblogi hay string system artek fine little day hunajaista livingroom sisustus blogi fine little day artek marimekko livingroom hay iittala nappula hunajaista norm 69 design house stockholm s-ryhma house mallisto aatonaatto hunajaista siirin piirustukset granit hunajaista string system hunajaista aarikka marjukka vainio muuto tuohikoru fine little day hunajaista varjojen leikki

Tänään ei tunnu löytyvän sanottavaa, päivän ihanin asia oli kuitenkin syysloman alkaminen ja aurinkoiseen kotiin palaaminen työviikon jälkeen. Jalat ylös, kalenterin tyhjennys ensi viikolle. Vedin viivan päivien yli, ei suurempia suunnitelmia tai pakollisia kuvioita. Noh, nuohooja herättää meidät tiistaiaamuna.

Postilaatikkoon oli saapunut nuo viime postauksen ihanat House-malliston uutuudet, pakkohan niitä oli fiilistellä vaikkei joulu ole vielä täällä. Eiköhän ne vielä hetkeksi piiloteta laatikkoon ja nautita syksy loppuun.

Huomenna reissaamme koko perhe Helsinkiin, uskon treffaavani ainakin Elsaa, Minttua ja ehkä Kaisuakin, jos tanssijalkaa alkaa vipattaa iltasella 😉

Ihanaa viikonloppua teille! Palaan reissuraportin kera pian!

L-O-M-A!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

15 Comments

  1. Haluaisin tehdä itse, mutta tuollaisen tekeminen vie melkoisen paljon aikaa ja itsellä viikonloput on niin nopeasti ohi, että tyydyin ostamaan valmiina. Wetterhoffin myyjäisistä löytyi tämä ihana himmeli, kannattaa käydä siellä tsekkaamassa ja kytätä muutenkin joulumyyjäisiä jos ostaa haluaa himmelin 🙂

  1. Kiitos Annu, nyt jo rentoutunut olo vaikka eilen oltiin koko päivä menossa, kuten Elsakin postauksessaan kirjoitteli, meren äärellä tuulettuminen on parasta hyvinvoinnille 🙂 Arki katosi taivaan tuuliin tuulen mukana 🙂 (Suomenlinnassa siis, eli loma alkoi hyvin!)

   <3

 1. Ihana aurinko! Se kyllä lämmittää ja innostaa kuvaamaan vaikka syysflunssan vaivaamina täällä ollaankin, juuri tänään kirjottelin auringon inspiroimana vähän tarinaa meidän keittiöstä.
  Ja ihanaa lomaa! <3 Vähän kade siitä kyllä olen, minulla nimittäin edessä yksi syksyn kiireisimmistä viikoista…

  1. Voi toivottavasti paranet pian! Ja varsinkin kiireinen viikko tuntuu tuplasti raskaammalle kun on lenssussa…toisaalta taas kiireiset viikot on ihania kun todella tuntee elävänsä täysillä juostessa paikasta toiseen! 😀

   Tsemppiä viikkoon siis! <3

 2. Ihanan valoisaa ja raikasta teillä!

  Mä täällä kiroan, kun kuvista tulee tuhrua. Pitää varmaan hankkia joku hemmetin valonheitin tai kunnon kamera 😉 Paha aika vuodesta, kun värit on kauneimmillaan, mutta aurinko ei.

  Hauskaa ja rentouttavaa lomaa ♥

  1. Kiitos, mä kyllä kirosin jo eilen kuvien laatua kun pimeys tulee…rakaisia tärähtäneitä ja epätarkkoja…wäääää, tekee mieli itkeä kun ei saa iltakuvia enää hyviä…tai pitää siis opetella uudestaan kuvaamaan pimeällä… :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *