SYKSYINEN ETUTERASSI JA VEKARAVIIKKO

finlayson elefantti hunajaista parolan rottinki finlayson elefantti finlayson parolan rottinki hunajaista etuterassi syksy parolan rottinki riippukeinu hunajaista syksy piha terassietuterassi anno valosarja hunajaista

Joskus sisustusintoilija saa pienistä asioista mielihyvää, kuten tänään ostosreissulta löytyneestä Finlaysonin Elefantti-kassista. Kiitos Finlaysonin Vekaraviikon, maksoi pieni pussukka alle kympin. Ei paha lainkaan! Vahakankaasta tehtyyn pussukkaan sujautin perinteisen kanervan ja terassi näyttää jo paljon särmemmälle.

Pikkupurnukassa on pikkukäpysiä joulukuusestamme viime joululta. Taidamme tänäkin vuonna päätyä käpykuuseen, sen verran ihana kuusikin oli luontaisine koristeineen. Parolan Rottingilta saatu riippukeinu keinuttaa syysiltojen fiilistelijää saunan jälkeen, iso viltti vain mukaan terassille.

Käykää kurkkaamassa Finlaysonin vekaraviikon aletuotteet, toimituskulutkin ovat ilmaisia 20.10 asti.

Nyt takkatulen ääreen, tänään saa vaihteeksi valvoa ja lueskella rauhassa. Olen hehkuttanut lomaa täällä, ja tekisi mieli jatkaa sitä…mutta toivotankin töihin menijöille energistä viikkoa!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

12 Comments

    1. Mökillä meillä on myös tuollainen, ostettu tosin joskus 80-luvulla jo 🙂 Kestävät muuten todella hyvin aikaa ja kulutusta! Suosittelen lämpimästi, kannattaa ottaa yhteys Parolan Rottinkiin, olen saanut huikean hyvää palvelua! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *