FINNISH DESIGN SHOP: TIP TAP

hay kaleido hunajaista tom dixon golden ruler hunajaistadeko hay hanger copper hunajaistakauniste kalenteri hunajaista saana ja olli marimekko muuto pippurimylly hunajaista keittio kaleido hay anis granit hunajaista sisustusblogiOlen ollut todella kiltti ilmeisesti, kun perjantaina Finnish Design Shopin pikkujouluissa pukki toi minulle aivan ihania paketteja! Kiitos Susanna ja kiitos Finnish Design Shop, en tiedä miten voisin kiittää tarpeeksi. <3

Kyllä design-esineet kaunistavat kotia ja saavat hyvälle mielelle. Helposti. Kun kodin kaikki suuremmat design-hankinnat on tehty, pieniä esineitä vaihtelemalla saa uutta ilmettä nopeasti. (Ja sitä Muuton sohvaa odotellessa…)

Hayn Kaleido-tarjottimelle ripottelin tähtianiksia, mitkä ostin Granitista lauantaina. Aniksista saa hyvää tuoksua ja jouluista mieltä, ja niiden kaunista tähtimuotoa katselee mielellään. Tarjottimen viereen sijoitin myös Hayn Lup Square-kynttilänjalan Granitin adventtikynttilän kera. Nämä olivat omia hankintojani.

Keittiön seinälle ripustelin Kaunisteen Kalenteri 2014-pyyhkeen ja hellan viereen Muuton Plus-pippurimylly sopii ihanasti joulun punaisena. (Ja toki kaunistaa keittiötä ympäri vuoden). Hayn kuparinen henkari korvasi seinällä roikkuneen kirppislöytöhenkarini ja kynäpurkkiin ilmestyi ihan uskomattoman hieno Tom Dixonin The Golden Rule-viivotin. Kyllä nyt kelpaa!

Lahjapussukassa oli myös muita jouluisia ihanuuksia, joista vielä myöhemmin lisää. Varpusen blogista tosin näet jo kaikki, joten voit käydä kurkkimassa 😉

Oletteko yhtä hurahtaneita Hayn ja Muuton tuotteisiin kuin minä?

 

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

8 Comments

  1. Oletpa saanut ihania pikkujoululahjoja! Kyllä kelpaisi jos jotakin tuollaista lahjapaketista paljastuisi:) Yleensä sieltä valitettavasti tulee hiukan erilaista tavaraa…
    Muuto ja Hay ovat molemmat suosikkejani. Meiltä löytyy mm. Dotseja, Tray-table sekä minikokoinen Kaleido-tarjotin. Kyllä kelpaisi em. merkeiltä moni muukin juttu kotiini!

    1. Me ollaan nykyään aika hyvin sovittu lahjat päikseen että tulee oikeanlaista tavaraa ja mieluisaa kaikille 🙂 Ehkä jännitys vaan puuttuu 😀

      Sama juttu, muuton ja Hayn kaikki tuotteet on niin ihania, että voisi vuorata koko kodin niillä 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *