DESIGNTORI JOULU @ TAMPERE: IHANUUKSIA LAPSILLE

HAY NAAMARI HUNAJAISTA PAPU UUTUUS LASTENVAATTEETHUNAJAISTA PAPU STORIES LASTENVAATTEET POOLA KATARYNAPOOLA KATARYNA PAPU STORIESUHANA DESIGN HAY VITRA HANG IT ALL STRING POOLA KATARYNA TYTTOHAY NAAMARI HUNAJAISTA BLOGI SISUSTUS LASTENVAATTEET PAPU UUTUUS PAITA

Juuri mietin perjantaina, että Papu-hullaantuminen on vähän laantunut. Kunnes Siiri kiikutti Itsenäisyyspäivän iltana minulle tuon Papu ja nappisade-kirjan. “Äiti lue Papu iltasaduksi, jooko?” Jotenkin ajankohta oli Siiriltä osuva, sillä Papua löytyi lauantaina Tampereelta Designtorin joulumyyjäisistä.

Papulta on tullut nyt uusi mallisto, mikä sisältää muun muassa ihanan uuden collarin sekä rusettimekon, molemmat ostin tietysti. Ei Annan ja Hanna-Riikan yhteistyön tuotoksia voi vastustaa. Ei edes Siirimme, sillä hän oli uusista vaatteistaan niin onnellinen, että niitä peilattiin eteisessä pitkä tovi. (Joskus mietin, mikähän tuosta lapsesta tulee vaatekiinnostuksensa ja poseerauksiensa puolesta. Voisin silti joskus esitellä täällä Siirin poseerausten aakkoset, usein parhaat jäävät blogin ulkopuolelle. Mallia hänestä en silti toivo.)

Designtorilta ostin myös Siirille kaksi muuta uutuutta, Poola Katarynan Mimosa-henkarin ja Uhana Designin Rosvokarhu-kangaskassin. Voi olla, että tämä äiti saattaa lainata kangaskassia silloin tällöin. 😉 Hayn naamari lähti myös mukaan Tampereelta. Olen sitä himoinnut jo pitkään, mutta nyt se sattui löytymään Design Boulevardin pöydästä. Siiri sai valita naamareista mieluisimman.

Tykkään käydä näissä myyntitapahtumissa, koska paikalla ovat yleensä itse suunnittelijat, ja tietysti tuotteista on hyviä alennuksia myös. Samalla voit haastatella suunnittelijaa ja säästää muutamia euroja.

Mitä pidätte näistä uutuuksista? Päätyykö pakettiin Papu, Mimosa tai Rosvokarhu?

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

22 Comments

 1. Auts. Unohtui. Oltiin toissayö Nokialla ja katsottiin netistä paluumatkalla voitais tuolla pysähtyä.
  No, mehän pulikoitiin tuntikaupalla, eli myyjäiset olivat ohi ennen kuin auto starttas.

  Menossa piti pysähtyä lasten juhlissa, pullabuffan kera á 2 euroa, mutta Ideaparkin fun park vei voiton.

  No, onneksi vaihtoehtoja on.

  Henkari on TODELLA kaunis.

  Tulen saamaan joululahjaksi vst naulakon, paitsi ruskeilla napeilla. Oletko pitänyt naulakossa aina muovisia hengareita, vai onko metalli tehnyt tuhoa ?

  1. Mutta kuulostaa mukavalle teidän viikonloppu enivei 🙂 Mäkin niin haluisin kylpyläviikonlopulle, tuntuu että kalenteri on täynnä jo tammikuun loppuun asti…nooh ehkä myöhemmin 😉

   Fun Parkissa on käyty useasti myös, Siiri tykkää kovasti 🙂

   Ideapark on niin helppo lapsiperheelle, paljon saman katon alla.

   Henkari on todella kaunis, kannattaa tilailla vaikka suoraan Poola Katarynalta 🙂

   En ole huomannut mitään kulumaa naulakossa, joten maali on kestävää, siinä on roikkunut noita Ikean lastenhenkareita myös, missä on metallinen koukkuosa 🙂

 2. No voi että! Mä harkitsin Valtille tuota paitaa, kyllä se varmaan joulupakettiin täytyy hankkia 🙂 Koot vaan vähän mietityttää, 98/104 T-paita on jo pieni, mutta 110/116 college näytti taas hirmusen isolta. Välikokoa siis oisin ehkä vailla.. Naamariostoksillakin kävin, meille tuli se semmonen leijonan oloinen. Mutta siis mulla oli tarkotuksena lahjoa itseäni Poola Katarynan puuhenkarilla, vaan siinä tungoksessa en löytänyt koko Poolaa ja nyt harmittaa! Onkohan ne ens viikonloppuna Korjaamolla Helsingissä, on varmaan? Minä ainakin yritän mennä!

  Karhukassia en nyt ottanut, kun Rosvokissa rokkaa edelleen. Tosin hain Kerästä sen Uhana-yhteistyökassin 😀

  1. Poola oli siinä aika lähellä Papun pöytää 🙂

   Noi näyttää reilummille kuin on, joten toi koko on ihan hyvä Siirille vaikka käyttää muuten 116/122 kokoa. Käänsin vain hihoja kertaalleen ja pituuden puolesta menee pitkään. mä ostan aina seuraavan koon, vaikka tulisi käyttöön myöhemmin, en enää raski ostaa mitään mikä on nyt juuri sopiva, mutta pian pieni.

   Hahaha, sulla on ollu hyvät ostokset, kun samat naamarit bongasit myös! 🙂

   Uskoisin, että on Korjaamollakin, pitääkin tutkia asiaa 🙂

   Pitää se yhteistyökassi tännekin haalia, silkkaa Uhana-rakkautta <3

 3. Meille kotiutui kanssa toi Papu-paita. Mekkoa ihastelin ja harmittelin, kun ei oo kellään ees lähipiirissä tyttöä jolle ton vois ostaa.
  Nallerosvokassia kattelin myös. Kissapaita on pojalla kaapissa odottamassa, että joskus sitten on tarpeeksi iso sitä käyttämään.
  Noi uudet henkarit oli ihania. Vielä jäi ostamatta, mutta sen sijaan kotiutin jotain muuta Poola Katarynalta. Mutta tommosen poikahenkarin aattelin joskus hankkia pojan seinälle.

  Siirin posetuksia olis hauska nähä!

  1. Ostitko Poolan korvikset? Ne on niiiiin ihania myös!

   Mä ostan usein myös noita vaatteita tulevaa varten, niin että menevät varmasti pidempään 🙂

   Oon tyytyväinen Papun ja Uhanan laatuun, ja t-paidatkin ovat kestäneet pesua tosi hyvin!

   Poseerauksia tulossa siis tulevaisuudessa 😀

 4. Hienoja löytöjä, kiitos vinkeistä! Voi kun ehtisi kaikkiin ihaniin joulutapahtumiin… Minkälaista mitoitusta Paput ovat? Minkä koon otit 5-vuotiaalle?

  1. Siiri käyttää nyt 116/122 kokoa ja otin tuon isomman siitä, eli 122/128. Paita on pitkähkö ja menee sen puolesta pitkään, hihansuita käänsin kerran kun on aika pitkät resorit, hyvin menee tuo isompikin koko eikä minusta näytä liian isolle 🙂 Tykkäänkin reilunnäköisistä paidoista itselläni ja siirillä 🙂

 5. Collegekin on ihana, mutta oi että tuota mekkoa! Loov it!
  Saapas nähdä minkälainen vaatteiden vaihtaja meidän neitistä tulee. Nyt jo aina vaatteita vaihtaessa rauhottuu ja on aivan mielissään, vaikka olisi hetki sitten itkettänyt oikein kunnolla. Isi on vähän huolissaan. 🙂

  1. Meko on niiiiin ihana! 🙂 jouluksi päälle 😉

   Isit on aina huolissaan kun naisväki himoitsee uusia vaatteita 😉 Vaikka satsaan laatuun, niin ei Siirillä määrällisesti ole vaatteita liikaa, tosi hyvin oppinut tässä ostamaan tarpeellisen määrän vaatetta ja olen hyvin pysynyt siinä määrässä, harvemmin enää tulee heräteostoksia 🙂

 6. Oi Papu. Ihania ovat, koskakohan tulevat (netti)kauppoihin..? 🙂

  Siirin poseerauksia olisi kyllä hauska nähdä. Siiri on niin valoisan ja iloisen näköinen tyttö, kuvista tulee aina hyvälle mielelle! 🙂

  1. pitääkin kysyä annalta että osaan vastata sinulle 🙂

   Siis poseerauksia tiedossa myöhemmin 😉 Siiri on kyllä hyväntuulinen neiti ja nauttii mannekiininä olemisesta – toistaiseksi, jos lastenvaatepostaukset loppuvat blogistani on siihen syynä se ettei Siiri halua tulla kuvatuksi 😀

 7. Collari on tosi makea! Pidän kuvasta paljon. Näyttää vain ehkä vähän liian mekkomaiselta meidän hulivilille. Rusettimekko vasta ihana onkin, tulisikohan sitä pipon tavoin myös aikuisten koossa..?

 8. Meillä vain pienimmällä on Papuja. Nyt alkaa noiden neitosten vaatekaapeissa olla kanssa sellaista vajausta, että jonkun paidan ja mekon saattaisin hankkia. Aurinko siirtyy hiljalleen 110 kokoon ja Haitula 128:n.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *