JOULUAATTOAAMUNA JA MUUTON REST

hunajaista lastenhuone marimekko jussaro verho parolan rottinki lumikenka ava roomhunajaista jouluaatto vimma lasten vaatteethunajaista sisustusblogi covo naulakko artek poyta jakkara marimekko stringhunajaista sisustusblogi muuto rest sohvahunajaista sisustusblogi muuto sohva rest design hay tarjotinpoyta eames string aarikkahunajaista lahjat marimekkopakettikortit marimekko diy vimma sisustusblogi joulutunnelmat joulukuusi parolan rottinki himmeli vaneri koristeetsisustusblogi hunajaista olohuone livingroom rest sohva room muuto marimekko kivet hay poyta parolan rottinki

Sateinen jouluaattoaamu alkoi säästä huolimatta hymy huulessa, Kun yöpaidassaan saa istahtaa upouudelle sohvalle. Katsella kaunista kotia ja kuunnella joululauluja. Siiri puuhasteli taustalla hiljaa omiaan, liimaili lumihiutaleita mihin sattuu. En jaksanut välittää ovatko ne aikuisen mielestä hienosti vai eivät, ikkunat saivat alareunaansa kauniin paperisen huurteen. Ville oli aattopäivänä töissä, viemässä lastenlapsia mummoloihin, rakastuneita rakkaidensa luokse, näin minä ajattelin. Tunnelma Hunajassa oli oikein rauhallinen ja hiljainen, juuri paras aloitus päivälle!

Kuusen alle kasasimme yhdessä paketteja, niitä mitkä Siiri oli kanssani käynyt ostamassa. Loput olivat visusti piilossa varaston uumenissa. Joulutaika onneksi säilyi vielä tänä vuonna, usko pukkiin on edelleen kova. Jopa niin voimakas, että hänen suurin joululahjatoiveensa oli päästä pukin lentoporojen kyytiin lentelemään taivaalle. Voi mussua, lievä pettymys tuli, kun pukki kertoikin tulleensa helikopterilla.

Ville ja minä emme ostaneet lahjoja toisillemme, sohva ja uusi sänky olivat sen verran isoja hankintoja. Nyt on kodin tärkeimmät huonekalut taas laadukkaita ja siistejä. Muuton Rest-sohva tilattiin yhteistyössä Finnish Design Shopin kanssa, tietysti. Mistään en ole saanut niin hyvää palvelua ja apua kuin FDS:n Mikolta. Sain kangasvaihtoehdotkin kotiin kansiossa, jotta pystyimme valitsemaan Hallingdal-kankaasta oikean värin. Uusi sohva on kylmemmän harmaa kuin vanha, mielestämme väri osui ihan nappiin. Musta olisi ollut liian raju ja vaaleampi harmaa liian hailakka. Muut värit olivat poissuljettuja.

Sohvan hankinta on aina ollut minulle vaikein pala, se on iso päätös jossa ei viitsisi mennä mönkään. Rest-sohva on kuitenkin ollut meille itsestäänselvyys jo pidempään, se vain kolahti meihin molempiin heti. Ehkä se juttu on noissa kangastaitoksissa tai puisissa jaloissa, kuka tietää. Nämä ovat niitä henkimaailman juttuja.

Sohva on hillitty ja silti samaan aikaan rento ja muhkea. Vaikka Mikko varoitteli sohvan suuresta koosta, oli se olohuoneeseemma juuri passeli, sillä ero vanhaan sohvaamme oli muutamassa sentissä. Olen todella tyytyväinen! Toimitusaika oli pitkä, sillä sohvat tehdään tilauksesta. Ja miten käsittämätön juttu oli, että se sattui saapumaan juuri 23. päivänä, joululahjaksi kuten pitikin.

Joulun tunnelmista kuulette vielä lisää, nyt suuntaamme Vantaalle serkkuja, Siirin kummeja ja anoppivanhempiani tapaamaan.

Kertokaahan mitä mieltä olette sohvasta ja sen väristä?

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

24 Comments

 1. Huokailen täällä ihastuksesta, tuo on niiiin hieno! Aivan täydellisen upea ja vielä muutama superlatiivi tähän. Rauhallista joulun aikaa teidän triolle. <3

 2. Ihanaa, että olette löytäneet teille sopivan ja mieluisen sohvan. Se ei ole helppo homma se! Mulla on taustalla niin monta sohvahutia ja uutta tekisi taas kovasti mieli, mutta se maksaa ja sen pitäisi olla napakymppi.

  -Paula

 3. Ihana toi sohva. Sopii teille tosi hyvin.
  Itekki haikailin jotain tommosta kaunista sohvaa, mutta järkisyyt painoivat ostamaan tommosen “susirumanperussohvan”. Koira ja vauva, kun on aika sotkuinen yhdistelmä.
  Noi sohvan jalat tuo tommosta mukavaa keveyttä sohvaan. Tykkään!

  1. Juu ei mekään ostettu tätä kun siiri oli pienempi…ja lemmikkien kanssa ei ehkä kannata arvokkainta sohvaa ostaa…tai toisaalta ne voivat kestääkin paremmin…kuka tietää…

   Nyt kun Siiri on jo 5 uskallan toivoa ettei vahinkoja sohvalle satu 😀

 4. Kaunis sisustus ja ihana blogi! Asiasta viidenteen; minkä merkkiset kakkulat sulla on? Oon nimittäin etsinyt tuon tyyppisiä silmälaseja jo jonkin aikaa pitkin lähiseutua, tuloksetta. En asu Suomessa, joten tarkempi brändin/mallin nimi ois mukava kuulla :)! Jos sattuisi löytymään täältä ja pääsisi itekin testaamaan.

  1. Kiitos paljon, ihanaa tietysti kuulla moista! 🙂

   Mun silmälasit on itseasiassa tosi vanhat, on uudemmatkin mutta noihin olen tykästynyt niin paljon että usein sujautan ne päähän.

   Lasin on Alain Miklin suunnittelemat. Eli tämän innovatiivisen herran, joka teki ne Kanye Westin raita-aurinkolasit joita kopioitiin sitten miljoonia 😀 Ne lasit tosin ei olleet kovin hienot, mutta kai hän jokin kulttihahmo silmälasipiireissä on. 😀

   Olen ollut kyllä muotoiluun tyytyväinen. Lasit on miesten malli AL10080001

   Kaipa niitä saattaa jostain alennusmyyntien alennusmyynnistä vielä saada 😉

 5. Aivan täydellinen sohva kertakaikkiaan <3
  kelpuuttaisin meille koska vaan. meillä on harmaa kans mut ei vedä vertoja tuolle ihanuudelle. Onnea hyvästä hankinnasta !!

 6. Sohva on mitä ihanin! Itse olen pähkäillyt nyt vuoden verran sohvahankintaa. Päädyin jo kertaalleen tähän samaiseen Muuton Rest -sohvaan, ihastuin sen muhkeuteen. Se kuitenkin arvelutti, ettei sohvan verhoilu ole irroitettava, joten olen nyt päätymässä hieman saman tyyliseen vaihtoehtoon: Adean Storyyn.

  Niin tai näin, ihana ihana sohva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *