TAPSAN TAHDIT

aivovuoto vinyyli vihaa karkkia hunajaista joulukuusi hunajaista piparkakkutalo ikea luomu glogi blossa hunajaista sisustusblogi asetelma ferm living hay arne jacobsen hunajaista tyohuone levarit hay lundia poyta kanelimaa joulukortti luonain leikkikoti vaneri hay loop stand joulukuusi himmeli caravaggio marimekko luonasaunat luonain vanerikalusteet sagaform hunajaista hay tarjotinpoytaJoulu jatkuu, ainakin meillä. Kotiräpsyjä ilman syytä. Taustalla Aivovuoto ja Legoilla rakentelevat Ville ja Siiri.

Tänään lähdemme Lahteen juhlimaan Tapsan tahtiin, eli Torvessa on Lämpöklubi-kekkerit. Kinkut sulaa varmasti kun lavalle nousee Eevil Stöö, DJ Kridlokk & Koksukoo, Kube, Eurocrack, Paperi T & Khid sekä Tuuttimörkö.

Huh huh, sanon minä. Aikamoinen kööri Suomen parhaimpia artisteja. Jos tälle illalle ei ole ohjelmaa, niin äkkiä nokka kohti Lahtea! Livet alkaa jo klo 22, joten kannnattaa olla ajoissa paikalla.

En malta odottaa, että näen Essiä, Minttua, Kaisua ja Marttaa!

Olitteko jo eilen ulkona vai onko suunnitelmissa lähteä tanssimaan kertyneet kilot pois tänään? 

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

10 Comments

  1. Ihania kotiräpsyjä nämä! Kaunis ja rauhallinen tunnelma. Mikä tuo teidän “musiikkihuoneessa” oleva matto on? 😉 Rentoa Joulun jatkoa sinne!

  2. Ihania räpsyjä ja mainio tuo Siirin keittiö :)! Loistava ja kaunis idea.

    Kivoja Tapsan tansseja, meillä taidetaan tyyytyä kotoisempiin tonttutansseihin :).

  3. Kiitti tosta levykuvasta! Mies mulle tosta höpötti ja koitti kuvailla. Sattumalta luin tätä blogia samaa aikaa ja kysäisin, että jaa tommonenko se oli. Kuva kertoi enemmän kun miehen höpötykset hienon näköisestä vinskasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *