VUODEN EKA, VUODEN VIKA (+VIDEOTERVEISET)

hunajaista iittala arabia piilopaikka astiat kattaus makkarakeitto arkiruoka lifestyle sisustusblogisiiri syo hunajaista makkarakeitto iittala piilopaikka astiat arabia nappula papu paitagranaattiomena salaatti iittala arabiakeittopyyhe polkka jam finlayson pellava hunajaista sisustusblogi tekstiilit kodintekstiilit keittio gramiittala arabia sarjaton kulho salaatti arki uusi vuosiiittala artek hunajaista tyopoytahunajaista siiri puhelimessahunajaista ystavat uusivuosi 2014 lifestyle koti sisustusblogi olohuone hay ikea string joulukuusi juustotarjotinuusi vuosi 2014 asse kylassa nakkia ja salaattia hunajaista blogianni uusivuosi hunajaista naapurit lifestylemini rodini hunajaista blogi lifestyle uusivuosi tahtisadetikku raketit peltor lapsetILOTULITUS HUNAJAISTAUUSI VUOSI 2014 RAKETTI HUNAJAISTA TALON PAALLA POKSAHTAA ILOTULITUS VIOLETTIHUNAJAISTA BLOGI LIFESTYLE SIIRIN EKA HAMMAS LAHTISOUTUVENEET RANNASSA HAMEENLINNA HUNAJAISTA BLOGIKAATUNUT MANTY HUNAJAISTA BLOGIMEIL ON METSASSA NUOTIOPIIRI SIIRI TERVANIEMI HUANAJAISTA BLOGIPUUVENE SOUTUVENE RANNASSA HUNAJAISTA BLOGIHUNAJAISTA NAAVAA MANNYSSASIIRI METSASSA HUNAJAISTA BLOGI MINI RODINI OSUMA STREETWEARVuosi vaihtui Hunajassa rauhallisesti. Siivoilimme, teimme ruokaa, leikimme. Illan tärkein juttu taisi olla Siirille puhelu Martalta. Myöhemmin saimme kylään ystäväni Anun ja Annin. Vietimme nelistään tyttäjen iltaa, kun Ville oli töissä. Lapsiystävällisesti raketit poksauteltiin jo kuudelta illalla naapureiden kanssa. Siiri ei ollut niinkään kiinnostunut raketeista vaan niiden kuvaamisesta omalla kamerallaan. Nauroimme sille, sillä pelkään luoneeni “hirviön”. Ei omena kauaksi puusta putoa.

Perinteisten nakkien jälkeen Siiri kömpikin jo sänkyyn. Me aikuiset nautimme pari lasia viiniä ja tytöt lähtivät vielä omille suunnilleen ennen puolta yötä. Ville saapui kotiin juuri nähdäkseen vuoden vaihtuvan ja komeat ilotulitukset paukkuivat kotimme yllä. Onneksi Siiri ei herännyt paukkeeseen. Seisoimme ja pusuttelimme takapihalla.

Koko ilta tiivisti jotenkin vuoden, on hyvä olla. Tässä ja nyt.

Vuoden ensimmäinen aamu valkeni harmaana. Suihkussa Siiri harjaili hampaitaan, ja voi, hänen ensimmäinen maitohampaansa irtosi. Minä siinä vettä valuen nyyhkytin hetken suihkussa, mutta lapsen riemu oli valtava! Irvistelevä Siiri oli niin hullunkurisen näköinen! Mielessäni kävi kuitenkin ajatus Siiristä koululaisena, murrosikäisenä, nuorena aikuisena ja muuttamassa pois kotoa. Miksi lapset kasvavat liian nopeasti???

Liian pitkään sängyssä köllötelty aamu sai meidät Siirin kanssa lenkille. Lähdimme samoilemaan Terveniemeen, itse en pidä lenkkeilystä tavallisilla jalkakäytävillä. Metsässä lenkki tulee huomaamatta. Siirille varsinkin retki oli hyvää motoriikkaharjoitusta, mutta sain minäkin lämmön päälle. Juuri sen verran että hengästytti ja tuli todella hyvä olo.

Vuoden alkamisen kunniaksi blogini ensimmäinen videopostaus tässä, olkaa hyvät. Tosin älkää nyt teilatko sitä, sillä videon suuri tähti on Siiri. Ehkä vielä näette minunkin naamaa, tai sitten ette 😀 Videopostausten tekeminen on vaikea taiteenlaji, jotta esiintyy mahdollisimman luontevasti ja omana itsenään.

Kiinnostaisiko teitä katsella Hunajaisia videopostauksia, vai näin on jo hyvä ja ei videoita kiitti?

Täällä satoi lunta yöllä ja näyttää jo vähän talvisemmalle. Mutta edelleen on niin harmaata, että haemme iloa sisätiloista. Tänään siis menemme elokuviin katsomaan Vaahteramäen Eemeliä.

Mukavaa päivää kaikille!

Ja tässä ne Siirin videoterveiset. Siiri oli kovin huolissaan ennen videon kuvaamista ihmisten roskaamisesta. Ja valitettavasti video loppuu lyhyeen, sillä ylläni näkyi joku uhkaava oksa 😀

 

Sarjaton-astiat, Polkka Jamin sekä Finlaysonin keittiöpyyhkeet saatu blogin kautta.

 

 

 

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

48 Comments

 1. Eikä miten hellyyttävä toi toisiksi ensimmäinen kuva. On suloinen tyttö teillä. Siirillä on varma tulevaisuus media-alalla 😉

  Video-postaukset ovat kyllä ihan hauskoja. Lisää vaan jos siltä tuntuu. Oikein luonnollisen lopputuloksen olitte saaneet aikaan!

 2. Yleensä suhtaudun vähän nihkeästi videopostauksiin, sillä seuraan blogeja pääsääntöisesti bloglovinin kautta kännykällä eivätkä videot siellä näy. Harvoin viitsin laiskana ihmisenä klikata alkuperäiselle blogisivulle. Mutta hurjan suloinen video tuo teidän tekemä oli ja jos videot ovat tällainen kiva pikku lisä muun postauksen joukossa, niin lisää vaan! 🙂

 3. Oi miten ihana postaus! Pojan kanssa katottii yhessä toi video ja se tykkäs siitä niin paljo, että piti kattoo uusiks. Näitä lisää!

  ps hianoi rakettikuvii oot ottanu!

 4. Siiri on niin suloinen – ja teidän molempien äänet ovat tosi miellyttäviä. Mikäli omena ei ole pudonnut kauas puusta, myös sinua olisi ilo seurata videopostauksienkin muodossa ;D.

   1. Pikku Kakkoseen vaan satutädiksi! Malttamaton kolmivuotiaanikin jaksoi seurata videosi ja tuumasi sen jälkeen kainosti: “ihan hyvä!”

 5. Ihana video! Liikuttava ja hauska. Ilman muuta lisää näitä.

  Mietin, että sun ääni ja puhetyyli on jännä. Samanlainen kuin legendaarisilla kertojilla/juontajilla esim. Jarmo Heikkinen tai Inkeri Wallenius. Oppilaat varmasti mielellään kuuntelevat sinua 🙂

 6. Aivan ihana video, tuli iloinen mieli sitä katsellessa (ja katoin vielä uudestaankin). Ajattelin samaa kuin ylempänä kommentoinut – sulla on tosiaan sellanen kertojan ääni ja se on siis ehdottomasti kehu! Voisit äänittää lapsille äänikirjoja tai mennä johonkin lasten TV-sarjaan dubbaamaan. Mutta tosiaan älyttömän kiva lisä nää videoterkut tänne blogiin olisi, joten jos ne sujuu teiltä ilman että alkaa tuntua teistä itestä teennäiseltä niin mieluusti blogiin lisää näitä 🙂

 7. Ihana video 🙂
  Ihan mielellään katsoisin lisääkin, jos vaan luonnostaan tulee.

  Ja apua toi sun ääni! Tai siis ei ääni, vaan mun reaktio siihen. Se meni tietkö just niinku kirjoitit siihen mun postaukseen joskus… yllätyin! Ihan toisenlainen, kun olin ajatellut. Pehmee ja matalahko. Ei sellainen keskivertoa kimeempi. Oli siis kiva kuulla vähän suakin 🙂

 8. Eikä! Niin hauska video. Ihanaa tuo tuon ikäisen mietiskely! Meilläkin lähti jouluaattona Onnilta hammas, tämä oli jo toinen ja se oli kyllä jännää!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *