JÄÄKAUSI

hay iittala pionit maljakossa hunajaista sisustusblogi interios finnish home white pink black hunajaista sisustusblogi phography riikka timonen interor flowers leikkokukat pioni pioni hunajaista phography riikka timonen valokuvaus leikkokukatKyllä kauniit jaloleinikit aina piristävät, sillä nenä vuotaa ja kuume kaatoi tämän naisen sohvan pohjalle. Nelipäiväinen työviikko päiväkodissa altisti pöpöille ja tulin kipeäksi. Uutta vastustuskykyä rakentamaan pikkuhiljaa. Sohvan selkänojan yli olen katsellut näitä kaunokaisia maljakossa. Pieniä on elämän ilot toisinaan.

Lenssuista huolimatta on ihanaa, kun päivisin on valoa paremmin lumen ansiosta tai ihan päivien pidentymisen myötä. Kirkas valkoinen talvivalo auttaa valokuvausta rakastavaa bloggajaa…kesää kohti ollaan menossa. Etiäpäin, sanoi mummo lumessa. Mieli on korkealla ja valkoisen loputtomat eri sävyt hivelevät verkkokalvoja.

Mutta ei siis sen kummempaa Hunajasta tällä kertaa, älkää vilustuko vaan nauttikaa lumesta ja talven väreistä!

Taustalla soi Jannika B:n huikea Jääkausi. Pinkkeihin jaloleinikkeihinkin sopivaa pastellista värimaailmaa.

 

http://www.youtube.com/watch?v=uKqio8DdElM

 

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

 

You may also like

17 Comments

 1. Huikean kauniit kuvat. Sepä se. Jos maljakossa on kauniita kukkia, pysähtyy niitä jokaisella ohituksella tuijottamaan ja ihmettelemään sitä kauneutta.

  Tänään tuli eteläänkin lunta. Valoisaa huomista odotellessa!
  Ja lapsen riemua, kun pääsee pulkkamäkeen.

  Paranemisia sinulle.

  1. Kiitos! <3

   Kyllä, ja lenssunokan mieltä piristi kummasti lisääntynyt valo ja kukat, kotikin näytti niin erilaiselle – raikkaammalle 🙂

   Menittekö pulkkamäkeen, pakkaset on aika kovat täällä, huh! Huomenna töissä koko aamupäiväksi metsään 🙂

 2. Pinoit ovat lempikukkiani! Aivan ihanan näköisiä sellaisia olet onnistunut hankkimaan 🙂 En ole tainnut kommentoida vielä kertaakaan, vaikka tiiviisti olen blogiasi seurannut. Mutta täytyy sanoa että tyylisi sisustaa inspiroi valtavasti, ja postauksiesi lukeminen saa aina hyvälle mielelle. Kaikkea hyvää sinulle, jatka samaan malliin! 🙂

  1. Ihanaa saada tällaisiakin kommentteja, kiitos <3 juuri vastailin erään toisen postauksen alle ikävään kommenttiin ja onneksi luin tämän vasta sen jälkeen! 🙂

   Toivottavasti pysyt kelkassa! 🙂

   1. Varmasti pysyn! 🙂 Niin ilo lukea kirjoituksiasi, ja kuvasi ovat suoraansanottuna upeita. Ikävää, että joku on laittanut inhottavaa kommenttia 🙁 sellaiset saavat kyllä jäädä omaan arvoonsa. Olet ihana!

 3. Jaloleinikit on munkin lempikukkia – niitä tosin saa valitettavan harvoin kukkakaupoista. Pikaista paranemista ja mukavaa kevään (tai talven 🙂 jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *