MAKIA TAKKI!

raglan parka makia clothing lastenvaatteet kids clothes muoti fashion trenditmakia clothing raglan parka kids lastenvaatteet talvitakki poola katarynamakia takki lapset lastenvaatteet talvitakki huopa karvahuppu raglan parka clothingsiiri makia clothing hunajaista lastenvaatteet street muoti fashion trendi tyyliblogi makia clothing raglan parka hunajaista siiri lastenvaatteet kidsTalven pakkaset kiristyy ja Siirin camo-takki on ehkä käymässä ohkaiseksi. Sain Makia Clothingilta Siirille uuden pehmoisen huopakankaisen parkan. Raglan Parka on todella laadukkaan tuntuinen, kangas on pehmeää, tikkaukset siistejä.

Tuo harmaa väri on täydellinen, sillä olen erittäin tarkka juuri sävyasioissa. Takin vuori on pehmoista karvaa ja tuulta pitää karvareunallinen huppu. Siiri oli tästäkin vaatekappaleesta aivan pähkinöinä, takkia pidettiin sisällä jo kuvien ottoa edeltävänä iltana. Onneksi vetoketju on helppo myös sujauttaa lapsenkin itse kiinni. (Toisinaan vaatteissa on todella vaikeita vetoketjuja jopa aikuisellekin käyttää).

Siirin street-tyyli on löytymässä pikkuhiljaa, uskon että vaatekaapissa tullaan näkemään isompi muutos tulevan vuoden aikana kun vanhat vaatteet käyvät pikkuhiljaa pieneksi. Toivottavasti tämä takki mahtuu vielä ensi talvena. Koko on siis 122/128.

Takki on siis suomalaisen Makia Clothingin, minkä takana on valtava määrä miesosaamista. Makia on palkittu muun muassa vuonna 2011 Vuoden suomalainen muotiteko-palkinnolla. Yritys kasvaa ja voi hyvin. Makian perusti vuonna 2001 Joni Malmi, Jussi Oksanen ja Ivar Fougstedt. Makian taustalla häärivistä miehistä usea on entisiä ammattilautailijoita, ja hehän ovat tunnettuja tyylikkäästä pukeutumisestaan.

Makian tavoitteena on luoda vaatteita, mitkä sopivat suomalaisiin sääoloihin, perinteisiin sekä meidän omalaatuiseen luonteeseen. Makian kasvoina on nähty muun muassa Vesa-Matti Loiri, Kimi Räikkönen ja Gracias. Naismalliston kasvona on yksi suosikkilaulajistani Nicole Willis.

Makian verkkokaupassa on tällä hetkellä taas todella hyviä alennuksia, siirinkin päällä nähty Raglan Parka mukaanluettuna on alennuksessa. Makialta on aiemminkin tehty tosi hyviä alelöytöjä, joten pistäkää ihmeessä kirjanmerkiksi! Raglan Parkaa löytyy myös aikuisille, vähän houkuttelisi itsellenikin…

Minä ainakin olen ihan koukussa Makiaan. Mites te?

makian takana clothing hunajaista blogi raglan parkaKuva: Makia Clothing

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

28 Comments

 1. Tosi kiva takki ja superhauska tuo ensimmäinen kuva 🙂
  Meillä ei ole noita lastenvaatteita, mutta Murulla on yksi. Tykkää ja on välillä jopa liiankin lämmin 🙂

 2. Makian vaatteet miehille ja lapsille on tosi kivoja ja toki tosi trendikkäitäkin tällä hetkellä. Naisten vaatteet onkin sitten asia erikseen. Ne on niin kapeeta mallia, että esimerkiksi itse hieman pyöreämpänä en löydä heiltä mitään ostettavaa. Samaa on tosin sanonut ihan normaalipainoiset kaverinikin. Poikamalliselle vartalolle vaatteita kyllä löytyy ja istuukin kivasti. Tähän toivoisin kovasti muutosta Makialta.

 3. Ompas ihana takki! Wautsi.
  Makia on yks harvoi merkkei jonka vaatteist ollaa yleensä miehen kanssa samaa mieltä. Makian vaatteita tullaa varmasti hankkimaan pojalle jahka joskus uusia vaatteita tarttee.

 4. Vau, en tiennyt että Makiaa saa lapsillekin! Eikä varmaan pitäisikään tietää vieläkään.. käy kalliiksi lompakolle 😀

  1. Pitää laittaa Makialle viestiä että sellanen muodokkaiden naisten mallisto olisi kiva, itse olen lanteikas jos näin voi sanoa ja kyllä omassa syystakissani tiukkaa tekee lantion kohdalta mutta menee sentään takki kiinni 😀 onneksi vetoketjut aukeaa kahteen suuntaan 😀

    1. Mäpäs olin nopea ja laitoin sinne meilii ja sain sieltä vastaukseksi tämän:

     Myönnettäköön, että naisten mallisto on hieman haasteellisempi kuin miesten. Jos tekisimme useille eri vartalomalleille istuvia takkeja naisten mallistoon, niin valikoima kasvaisi äkkiä liian suureksi.

     Siksi joudumme valitettavasti tekemään välillä kompromisseja. Mutta välitän toiveesi suunnittelijoillemme ja toivotan hyvää talven jatkoa sinulle!

     Ystävällisesti,
     Jani Fagerroos

 5. Makia on niin makia! Sain joulun alla synttärilahjaksi punaisen raglan parkan ja oon aivan rakastunut. Ihana takki! Kyllä tekisi mieli ostaa hitusen alle 3-vuotiaalle tyttärellenikin, mutta taidan jättää ensi talveen.

 6. Mielestäni sinun pitäisi äitinä tukea tyttäresi identiteetin kehittymistä etkä pukisi häntä oman mielesi mukaan pieneksi mainosmallitytöksi.

  1. Mietin ihan älyttömän kauan että mitä vastaan tähän vai vastaanko ollenkaan. Lapsimalleja nähdään kaikkialla, jopa blogeissa. Tuen Siirin identiteetin kehittymistä kyllä, valokuva talvitakki päällä tuskin on kovin paha asia. Tai minusta ei ole. Kehun Siiriä kuinka kaunis hän on, mutta osaan myös kehua hänen taitojaan ja onnistumisiaan muilla osa-alueilla. Takki olisi mennyt ostoskoriin muutenkin, mutta en toki kieltäydy yhteistyökuvioista sellaisten merkkien suhteen, joita ostan muutenkin. Ammattibloggaajalle nämä yhteistyökuviot ovat osa leivänsaantia, niin se vain menee.

   voit lukea ajatuksiani lastenvaatteista aiemmasta postauksestani 🙂

   Näen asian itse toisin, mutta sallittakoon sinun myös ajatella eri lailla.

   Mukavaa alkanutta vuotta sinulle 🙂

  2. Minusta sinun kannattaisi ihmisenä olla hiljaa. Voe Jeesus ookko sä vähän tyhmä. Ne henkkamaukan pinkit kisutko sitä identiteettiä sitten tukee? Kyllä se taitaa lähteä vähän muusta.

   Ps. Aika kuumia hottixia noi Makian pojat. Lääh.

  3. Yritänpä minäkin tytön äitinä tähän soppaan laittaa lusikkani.
   Miksihän Täti hyvä olet sitä mieltä, että äidin (tai isän) oma pukeutuminen ei voisi olla vaikutteena lapsen pukeutumiseen? Itse olen sitä mieltä, että noinkin pienelle lapselle kun Siiri tyttönen vielä on, ei tule antaa vapaita käsiä pukeutumiseen, vaan tukea sitä, että voi pukeutua muullakin tavalla, kun sillä mitä tarhassa kaikki kaverit tyrkyttävät. Kaikkien tyttöjen ei tarvitse olla pinkkejä prinsessa hörselöitä.

   Mitä mallityttöilyyn tulee. Näkisin noista kuvista hyvinkin pitkälti, että Siirillä on hauskaa ja että hän ei ainakaan kärsi “kuvauksista” millään tavalla. Tottahan sinulla on oikeus mielipiteeseesi, mutta pahasti näyttää näin luettuna, että olet kateellinen jostakin.

   Hyvää vuoden alkua kuitenkin minunkin puolestani. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *