PAPUN NAPPITUNIKA

hunajaista phography lapsikuvaus lapsimallit malli vimma legginsit louekari marimekko lastenvaatteet lapsimalli valokuvaus photgraphy

siiri papu stories nappipaita paita lastenvaatteet muoti kids clothes fashion hunajaistahunajaista marimekko vimma siiri lastenvaatteet muoti aitiysblogi mammablogiArki on vienyt taas vauhdilla, ja olen tästäkin unohtanut tehdä juttua. Siiri sai Papulta ihanan Nappitunikan.Tässä paidassa ei ole printtiä lainkaan, vain hauskat isot keltaiset napit.

Itse tykkään kovasti noista neliönmallisista leveistä paidoista itselläni sekä Siirillä. Legginsit vaan alle ja avot se on siinä. Paitaa on hauska yhdistellä tahallaan epäsopiviinkin alaosiin, tosin Vimman leggarit ovat juuri passelit. Neliöpaidat tosin näin kovilla pakkasilla tarvitsevat alleen ehdottomasti jonkin aluspaidan, ettei viima käy selkään.

Papua siellä, Papua täällä. Tämä merkki näyttää jäävän lastenkaapin vakiovarustukseen. Siiri on samaa mieltä. Pysynee muuten varmasti pitkään hyvänä, printittömyytensä puolesta. Kokokin on reilu, joten tämä pysyy kaapissa varmasti vuoden päivät.

Tsekatkaapas muuten stailaus, se on Siirin suunnittelema. Ja poseeraukset taas taattua Sirpa-laatua 🙂

Paita saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

10 Comments

  1. Eikä noi kuvat! Ihanat! Mikä eläytyminen Siiriltä ja mitkä posetukset.

    Tunikaa en oo vielä raaskinu ostaa, ku o sen verra tyyris. Mutta on se kyllä nätti. Pikkasen myös mietityttää onko toi leikkaus liian tyttömäinen miehen mielestä. Mutta noi tunikan värit on niin ihanat.

    1. Mun mielestä tunika menee niin pojalle kuin tytölle mutta ne ovat makuasioita 🙂 Kannattaa katsella alennusmyyntejä, Papua kun saa nykyään niin monesta lastenvaatenettikaupasta 🙂

      Siiri rakastaa kameran edessä olemista 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *