NELIÖPAITA JA RUUKKU RUU

hunajaista vimma kangaskassi neliopaita vimma hunajaista blogi kangaskassi paita musta hay Olen hehkuttanut täällä Vimmaa aiemminkin, nyt taas. Ihana neliöpaita ja kangaskassi saapuivat ennen Tukholman reissua, mutten ole niistä ehtinyt tehdä juttua. Kassi on herättänyt jo keskustelua, sillä joidenkin mielestä se ei sovi ammattini kanssa yhteen. 😀 Ihanan ärsyttävää siis!

Paita oli siirille kuitenkin liian iso, ja kokeilin sitä itsellenikin…minulle taas liian nafti (ei yllättänyt). Pitää nyt miettiä palautanko vai jätänkö odottamaan kaappiin sitä, että Siiri kasvaa hiukan. Mitä tekisit?

Ja herättääkö Ruukku Ruu-kassi teissä yhtä vahvoja tunteita?

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

12 Comments

  1. Jätä hautumaan! Olin viime viikolla juuri Marjutin kanssa kaffella ja sain tilaamani samaisen paidan ja se on i h a n a! Varmasti myös lapsen päällä! Ja se materiaali! Huh! Ja kassin kuvalla minulla on paita, odottelen innolla että on vapaapäivä ja saan sen päälleni julkisesti! 😉

  2. Must toi kassi on jotenki skidisti pelottava.
    Ei pidä liikaa välittää muitte mielipiteist, vaan pitää just semmosia vaatteita/asusteita mitkä itelle kolahtaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *