ARVONTAMUISTUTUS

hunajaista naurupalvelu arvonta giveawayHahahaha! Minulla kävi arvontaa kirjoitellessani niin, etten muistanut määrittää arvonnalle päättymispäivää! Joten Naurupalvelun naurujoogatunnin arvontaan voit osallistua vielä tänään ja huomenna arvon voittajan. Arvonta päättyy siis tänään klo 24.

Arvontaan pääset tästä. Osallistujia on tullut melko vähän, joten todella hyvät mahdollisuudet voittaa itselleen hauska hetki ystävien kanssa. Rohkeasti mukaan!

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

1 Comment

  1. Naurujoogasta on kyllä sellaiset traumat, että vaikka muuten olisikin avoin ja humoristinen, niin tuo saa karvat nousemaan pystyyn ja juoksemaan toiseen suuntaan. 😀 Ja olen silti joutunut siihen tilanteeseen jo kahteen kertaan työn puolesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *