LEPPOISA LAUANTAIAAMU JA KOTIKUVIA ISO LÄJÄ

ballet siiri fine little day mainio clothing legginsit luona saunat luona in lapset leikki sisustusblogi hunajaista finlayson luona saunat luona in vanerinen leikkimokki hunajaista sisustusblogi hunajaista blogi sisustus hunajaista kevat helmililjat arabia kulho hunajaista kuvaaja kylassa beautiful body hunajaista lastenhuone string hyllar marimekko vitra hangitall hunajaista olohuone muuto rest sisustusblogi hay artek mainio clothing hunajaista ruokailutila hay poyta caravaggio p3 lamppu eames vitra tuolit kartell hunajaista siiri tyohuone marimekko hay lundia dj hunajaista sisustusblogi deko living etc hay ikea blogimatto sauhu mekko marimekko hunajaista sisustusblogi lifestyleblogi kauniste marimekko iittaöa aalto artek poyta hunajaista sisustusblogi tyopiste tyopoyta artek jussaro marimekko verhot lastenhuone sisustusblogi parolan rottinki avaroom sanky makuuhuone hunajaista sisustusblogi marimekko verhot mollamaija hunajaista spr ruokailutila hunajaista sisustusblogi aitiysblogi mainio clothing lastenvaatteet fine little day luona saunat luona in leikki the lego movie panda toys hunajaista blog woody disney toy hunajaista blogLauantaiaamua sekalaisessa järjestyksessä, siistiä kotia, tv-kuvaajaa pikavisiitillä. Ei kuulu mitään ihmeellistä, sade ropisee kattoon ja kotoilu tuntui hyvälle. Hiihtolomailkaa te muut, meillä on edessä työviikko ja sillä lepo on tarpeen 🙂

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja kai me nähdään Marimekolla kohta? 😉

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

26 Comments

  1. Mä tykkään nyt tästä blogista enemmän! Teillähän oli tuossa pöytäryhmässä yksi tuoli erilainen ja tuolla vilahti joku kukkaverhokin (tumma). Persoonallisia yksityiskohtia! Onko nuo mainion housut olleet millaset käytössä? Kattelin samoja jos tilailisin,…

  2. Ihana kun pitkästä aikaa tällainen kunnon kotipostaus, tätä on ootettu! Teillä on niin kaunista 🙂 mistähän tuo teidän päiväpeitto ja puinen tyttöhengari mahtaa olla? 🙂

  3. Mä olin jo hihkasemassa, että onko teillä keittiössä joku uusi vaneriratkaisu takaseinässä 😀 Kunnes tajusin!

    Niin kaunis valo näissä kauniissa kuvissa kauniista kodista.

  4. Sattuisitko muistamaan mikä on Siirin huoneen harmaan seinän värikoodi? Ensi viikolla pitäisi testata ja päättääkin seinien värejä ja harmaa sävy, joka ei taita esim. liilaan olisi hakusessa. Ihana kuvia, kuten aina!

  5. Teillä on kaunis koti!

    Mikä tuo keittiön musta valaisin mahtaa olla merkiltään? Entäpä keittiön puunvärinen tuoli?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *