SIIRIN UUDET VIMMA-MEKOT

vimma hunajaista siiri marimekko tasaraita lastenvaatteethunajaista vimma lastenvaatteet marimekko siiri poseeraa hunajaista siiri vimma lastenvaatteet muoti marimekkovimma hunajaista siiri edesta poseeraa lastenvaatteet marimekko vimma uutuudet hunajaista lastenvaatteet hunajaista siiri poseeraa lastenvaatteet muoti vimma marimekkovimma siiri hunajaistaMietin tänään kuvatessani Siiriä, että lastenvaatteiden tarvitsee olla todella onnistuneita, kun lapsi nauttii täysillä olostaan ja äiti hiljaa mielessään huokailee lapsensa olevan niin jumalattoman kaunis!

Siis Vimma, kiitos postista! Tässä tulee olemaan tämän kevään ja tulevan kesän käytetyimmät lastenvaatteet Hunajassa. Ollapa itsekin vielä lapsi, jotta löytyisi näin ihanaa päälle! Ei näille löydy tarpeeksi ylistyssanoja, modernia, leikkisää ja rentoa. Juuri niinkuin tyylikkään lastenvaatteen kuuluukin olla.

Mitä pidätte Vimmasta ja uutuuksista?

// Mekot saatu Vimmalta. 

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla sekä Instagramissa.

You may also like

24 Comments

  1. Pakko kysästä sinun mielipidettä Vimman vaatteiden laadusta. Itse en ole uskaltanu mitään sieltä vielä ostaa, koska olen kuullut niin paljon negatiivista esim. lettitrikoiden laadusta. Blogin perusteella vaikuttaa siltä, että sinä panostat laatuun myös lasten vaatteissa. Minkälaisia kokemuksia sinulla siis on? 🙂

  2. Hauskoja vaatteita ja kuinka kaunis malli <3 Siiri selvästi nauttii olevan kuvatattavana. Onko nuo sukkahousutkin Vimman?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *