MINIMUOTIKIRPPIS @ PAKKAHUONE – TAMPERE

MINIMUOTIKIRPPIS-juliste_nettikoko

Passasin Sisustusbloggaajien kirpputorin siitä syystä, että minulla oli liian vähän sisustustavaraa myytäväksi. Lastenvaatteita kaapin perukoilta löytyykin. Minua pyydettiin Tampereen Pakkahuoneella järjestettävän Minimuotikirppiksen mainoskasvoksi ja myyjäksi, vastasin innoissani kyllä!

Tapahtuman takana on viimevuotista Muotikirppistä järkkäillyt sakki ja uskon tapahtuman vetovoimaisuuteen. Lastenvaatteissa pyörii sievoisia summia rahaa, ja itsekin etsiskelen tyylikkäitä lastenvaatteita käytettynä. Pakkahuone on jo tilanakin niin ihana. Tulee varmasti ihan huippu päivä!

Kirppiksen ennakkoilmoittautumiset alkavat huomenna 11.4. klo 10. Ensimmäiseksi ilmoittautuvilla on mahdollisuus saada ns superpöytä hintaan 47e/pöytä. Kuulostaa isolle rahalle, mutta toisaalta sellaisen voi vuokrata parin ystävän kanssa yhdessä. Näin voi samalla jakaa myyntivuorot, ja päästä itsekin kaivelemaan muiden pöytiä.

Superpöydän vuokranneet saavat luonnonkosmetiikkamerkki NAFHA:lta tuotelahjan. Lisäksi nuo superpöydät ovat tapahtuman parhailta paikoilta: käytävien päädyistä, läheltä bloggaajia ja yhteistyökumppaneita. Superpöydän vuokranneet saavat tuoda rekin mukanaan. Superpöytien ja normipöytien myyntipöydät ovat itsessään samankokoiset, mutta normipöydän vuokraajille ei kaikille riitä rekkitilaa eivätkä saa NAFHAn tuotelahjaa. Normipöytien ilmoittautuminen alkaa 17.4. myös klo 10.  Pöytävuokra on 35e.

Kirppiksen muina mainoskasvoina on itsellekin tuttuja bloggaavia äitejä, esittelyjä he tuskin kaipaavat. Nappaan minimuotikirppikselle mukaani Villen ja Siirinkin, ja toivon, että käytte huikkaamassa moikat ja tonkimassa pöytääni. Pöydästä löytynee vaatteita ainakin merkeilta Mini Rodini ja Marimekko. Päivän aikana saatu tuotto menee taas Siirin lelurahastoon, eli päivän päätteeksi automarketin kautta kotiin. 😀

Tykätkää Minimuotikirppiksestä facebookissa, niin pysytte kuulolla tapahtuman uutisista!

 

 

You may also like

10 Comments

  1. Munkin (munkkipa munkki) piti osallistua, mutta ollaankin just juuri tuona viikonloppuna muilla mailla kaukaisilla, niin jää koko häppeningi väliin.

    Mutta hauskaa ja menestyksekästä päivää teille!

  2. Olisit ihan hyvin voinut osallistua myös männä tapahtumaan. Aika 50/50 rättiä ja sisustuskamaa oli pöydissä. Yllätyin tästä itsekin kyllä mutta hyvällä sillä pari riepua päätyivät ihan kotiin asti!

  3. Pistin miehen jo anomaan vapaata toho viikonlopulle, niin pääsen kerrankin ilman taaperoa liikenteeseen. Ootan kyllä niin innolla tota. Pääsee tekee löytöjä taaperolle ja tulevalle vaaville.
    Täytyy sitten ehkä uskaltaa tulla moikkaamaan suo ja tällä kertaa tajuta jopa esitellä itteni 😀

  4. mietin tätä itsekin, mutta ehkä odotan seuraavaan vuoteen niin saan myydä vain omatekemiä. Nyt ei olisi tarpeeksi laadukkaita kaapissa tuollaiselle kirppikselle, mutta taidan jäädä pohtimaan josko siellä vaikka poikkeaisi ihan vaan ostoksilla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *