MARIMEKON SISUSTUSMALLISTO SYKSY JA JOULU 2014 – UUDET OIVAT JA HERKKUKUOSIT

marimekko joulukattaus sisustus ruokailutila kankaat vinkki hunajaista blogioiva astiat syksyn uutuudet marimekko hunajaista sisustusblogihunajaista sisustusblogi marimekko 2014 joulu syksy mallisto kattaus ruokailutilamarimekko joulu sisustus kattaus fabrics hunajaista blogi syysmallisto 2014marimekko joulu syksy sisustusuutuudet hunajaista blogi sisustus marimekkohunajaista marimekko joulu 2014 sisustusmallisto uutuudetmarimekko joulu 2014 hunajaista blogi uutuudet sisustus oiva astiatmarimekko uutuus oiva tarjoiluastia syva lautanen marimekko hunajaista 2014 syksymarimekko tarjoiluastia uutuus syksy 2014 hunajaista sisustusblogihunajaista marimekon sisusutsuutuudet syksy 2014 keittio ruokailu astiat tarjoilu hunajaista sisustusblogiastiat marimekko syksy 2014 uutuudet oivahunajaista siiri marimekko joulu uutuudet sisustus 2014 syksymarimekko joulu hunajaista blogi lakanat

Marimekolla käydessä puoli ruokaa on kattausideoiden haaliminen, ja joulumalliston esittelyhuoneessa sai taas inspiraatiota kerrakseen! Katsokaa nyt tuota kaunista oranssia kattausta. Pöydästä löytyy myös lasien sinapinkeltainen uutuusväri. Voi kun noin kauniiseen joulupöytään itse pääsisikin!

Oiva-astioiden uutuus on tuo syvä lautanen, missä on Louekarin tunnistettavaa kädenjälkeä. Lisäksi ostoslistalle päätyy tuo suuri tarjoilulautanen, minkä ihana pieni yksityiskohta on väritetty vadelma. Lasihyllyssä komeilee Loekarin kuvittama Oiva-kannu. Joulupöydästä löytyi myös uusi ihana syvä kulho, ja pienet neliskanttiset lautaset. Hyllystä uudet kannelliset säilykepurkit. Sanoinko jo, että tässä meinaa joutua vararikkoon syksyllä? Päällimäisenä vierailusta jäi kuitenkin nuo mielettömät uutuuslakanat useissa eri kuoseissa…syksy 2014 tulee uudistamaan myös lakanakaapin. Klassikkokamaa kaikki!

Huh, sisustusinto nostaa päätään. Samoin myös asuntohaaveet. Muutos on pysyvää, ainakin tässä taloudessa. Vaikka rakastan yli kaiken tätä asuntoa, olisi uusi projekti tervetullut…tai sitten täällä aletaan vähitellen remontoimaan.

Ihanaa pääsiäislomaa kaikille, täällä Hunajassa rentoudutaan ja reissataan taas huomenna Helsinkiin. Sydämeni on tainnut jäädä Alppilaan.

Kertokaahan nyt vielä mitä ajatuksia nämä Marimekon uutuudet teissä herättivät kokonaisuutena?

You may also like

2 Comments

  1. Uh, vararikko uhkaa täälläkin! Aivan ihania juuri nuo Oiva/Siirtolapuutarha -uutuudet! Tuosta tarjoilulautasen kuosista ja syvistä lautasista tulee kyllä mieleen myös Arabian Piilopaikka-sarja. Kauniita ovat myös nuo purkit, toivottavasti jäävät pysyvään tuotantoon. Joko saa odottaa syksyä… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *