VAPUN KUVATULVA

vappu aamu hunajaista siiri marimekko tasaraita yopaitahunajaista marimekko munkki r.kokko leipomovappumunkki hunajaista r.kokko leipomohunajaista siiri vapputorilla junassahunajaista spiderman balloon vappuvappu tori hameenlinna nike rosherunpomppulinna hunajaista siirihunajaista siiri vapputorillahunajaista vapputorillahameenlinna hunajaista vapputorihunajaista siiri keinukarusellissa mini rodini camotaytekakku r.kokko leipomo hunajaista sibeliuskakku sibbekakkuruokailutila keittio kitchen sisustus decoration finnish home hunajaista arabiaarabia iittala hunajaista vappukattaushunajaista sisustusblogi hedelmakulhovappu sisustus hunajaista blogivappu kakku taytekakku koristelu hunajaista r.kokko leipomotippaleipa hunajaista vappu 2014vappukattaus hunajaistahunajaista vappu siiri mainio clothing teema iittala essencehunajaista r.kokko leipomo hameenlinna blogihunajaista mainio clothing siiri vappuhunajaista siiri vappu spiderman ilmapallo mainio clothing

Vapun kuvasaldoa taas valtavana ryppäänä. Voi en osaa tiivistää ja rajata. Aamiaisella syötiin munkkia. Lounaalla syötiin munkkia ja välipalallakin. Munkeista kiitos ystäväiselleni. <3

Vanha ystäväni työskentelee siis isänsä perheyrityksessä R.Kokon leipomossa ja Katariina yllätti meidät makeilla herkuilla. Tuota kuuluisaa hämeenlinnalaista Sibeliusleivosta saa myös kakkuna. Konjakilla kostutettua tummaa kakkupohjaa, suklaa- ja vadelmakermaa…NIIN HYVÄÄ! Ensimmäisen Sibbeleivoksesi tulet muistamaan lopun elämääsi, niin ihanaa se on. R.Kokon leipomo sijaitsee Citymarketissa, hankimme sieltä lähes aina leipämme kauppareissun ohessa. Hämeenlinnalaisia yrittäjiä pitää aina haipata ja kannustaa!

Herkkuja sulateltiinkin sitten vapputorilla pomppien ja mökillä piipahtaen. Keli oli hyytävän kylmä ja räntääkin satoi vaakatasossa. Toisaalta se ei vappumieltä vienyt, hulinasta nautin aina. Täällä kun sitä normaalisti ei ole. 😀

Mitä te teitte vappuna?

hunajaista leipomo r.kokko vappumunkit munkki

 

You may also like

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *