PAPU STORIES UUTUUKSIA JA REISSU NOKIALLE

kanelimaa papustories tehdassaari tehdas 108 hunajaista valokuvauspapu ja metsanpoikanen hunajaista vihkonenpapustories uutuudet lastenvaatteet narulla hunajaista tehdassaarihunajaista ville tehdassaari nokiapapustories juhlat tarjoiluttehdas nokia hunajaistanokia tehdas kanelimaa papustories hunajaista juhlatpapu rusettipipo hunajaistaketunleipa mustikkarahka papustoriespapu stories peitto h-r ja anna kanelimaatarjoilut papu stories juhlattarjoilut hunajaista tehdassaari punnitse ja saastahunajaista tehdassaari ponitbrie juusto hunajaista kanelimaa papustories juhlat tarjoiluthunajaista tehdassaari nokiatehdassaari nokia hunajaista valokuvauskanelimaa hanna-riikka anna papu stories havukruunu tehdas 108 nokiatehdas nokia hunajaista graffitihunajaista papu x costokotipalapeli hunajaista lapsethunajaista lastenvaatteet uutuudet papustories 2014hunajaista siiri poseeraa papustories tikkupaita legginsit lastenmuoti trenditpapustories hunajaista ostokset lastenvaatteet uutuudet 2014

 

Saimme ihanilta Hanna-Riikalta ja Annalta kutsun tutustumaan Papu Stories-vaatemerkin uuteen mallistoon Nokialle. Juhlat järkättiin ihan huippukiinnostavassa miljöössä Nokian Tehdassaaressa. Kummityttömme nimppareilta ajelimme siis suoraan Nokialle lauantai-illaksi ja kyllä kannatti!

Papu-merkin lastenvaatteet ovat minulle entuudestaan hyvin tuttuja ja oli ilo päästä näkemään, mitä kaikkea tytöt olivat taas suunnitelleet. Uusi Papu ja metsänpoikanen-mallisto saikin huokailemaan ihastuksesta, ja paperikassissa lähti mukaan iso kasa vaatetta. Olen täällä aiemminkin tilittänyt siitä, että minun on nykyään vaikea löytää mieluisia vaatteita Siirille. Nämä uuden malliston kuosit upposivat niin äitiin kuin tyttäreen.

Samalla oli mahtavaa nähdä tuttuja kasvoja blogien takaa ja muutaman bloggaajan tapasin ensikertaa kasvotustenkin. Juhlissa oli myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä äitienpäivän merkeissä lapsen kera uusissa metsänpoikasissa. Tämän tosin itse skippasin, jotenkin lauantainen turvotus ja väsy iski päälle. 😀

Mutta mitä pidätte näistä uutuuksista?

 

You may also like

12 Comments

 1. Ihania ovat! tiedätkö tuleeko myös 18.5 aikuisten legginsit myyntiin? Mistä verkkokaupastas niitä mahtaisi saada?

 2. Oon viime aikoina ollut kriisissä kun enää ei tunnu siltä, että minkään aikuistenvaatemerkin mallistot uppoaisivat omaan tyyliin mitenkään takuuvarmasti. Marimekko on yks, joka aina välillä tekee nappiosumia, mutta usein värit tai mallit voivat olla silti liian erikoisia omaan makuuni. Asia liittyi tähän vain siltä osin, että nuo papun vaatteet voisivat osittain mennä hyvin aikuistenkin mallistoina! Näyttipä tuolla nuo legginsit olevat eräällä aikuisella. Onkohan sinulla tietoa onko papu laajentamassa valikoimaansa vai onko kyse erikseen edustajalle tehdystä yksittäiskappaleesta?

  1. Papu aikoo laajentaa jatkossa vielä enemmän aikuisten vaatteisiin…tällä kertaa mallistosta löytyy aikuisille hupparia mustana ja legginsejä kahdella eri kuosilla 🙂 Ostin itsellenikin kahdet mitkä näkyy yllä kuvassa 🙂

   Minulla on aiemmastakin mallistosta legginsit ja aion vinkata heille että tilausta olisi enemmänkin 🙂

   1. Hieno homma 🙂 Jotenkin ristiriitaista, että teininä tykkäsin tosi skarpeista vaatteista ja nyt kun pitäisi töissä skarpata haikailen vain kivojen collareiden ja rentojen vaatteiden perään 😀 Onneksi leggarit menee varmasti pitkän neulemekon kanssa hyvin myös töissä 🙂

 3. Hei!

  Ihania kuvia ja tunnelmia. Mä haluaisin kans noi aikuisten leggarit, ehkä molemmilla kuoseilla 😉 Mut osaisitko valaista, että millaista mitoitusta ovat? Olen ehkä about sun kokoinen.

  T. Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *