MINIMUOTIKIRPPIS

hunajaista minimuotikirppis ville siirihunajaista minimuotikirppis valotmagicpoks rebekka hunajaista siiri hunajaista siiri minimuotikirppis kasvomaalausminimuotikirppis hunajaistahunajaista ville minimuotikirppis marimekkopolkka jam hunajaista minimuotikirppis

Tasan viikko sitten pakkailimme kamojamme Tampereen reissua varten. Pakkahuoneella järkättiin Minimuotikirppis, ja piti teille tulla jakamaan fiiliksiä jo aiemmin. Ollut aikalailla kiireinen alkuviikko ja lopulta sairastuin kesälenssuun keskiviikkona…ei ole koneelle jaksanut nousta. Kuumetta oli jopa 40 astetta tostaina! Huh, nyt helpottaa! 🙂

Mutta Minimuotikirppiksestä sen verran, että olin todella tyytyväinen. Tapahtuma on uusi ja ihmisten tietoisuus tapahtumasta oli varmasti vähäisempää kuin jo pidempään järkätyillä muotitapahtumilla. Siitä huolimatta jono oli ties kuinka pitkälle ennen ovien avaamista ja alkuryysis oli ihan HULLU!  Loppua kohti hiljeni, mutta minusta se oli hyvä asia, sain juteltua kirppisvieraiden ja toisten bloggaajien kanssa.

Lisäkseni paikalle oli päässyt Maj, Iina, Melina sekä Evelina. Majn Rebekka ja meidän Siiri taitavat olla jotain sielusiskoksia, sillä tytöt löysivät toisensa heti ja leikkivät koko päivän ilman mitään ongelmia! Täytyy sanoa, että tämä oli meille aikuisille todellakin pelastus, sillä kiukuttelevan ja tylsistyneen lapsen kanssa päivä olisi ollut vähemmän onnistunut. Tytöt juoksivat pitkin hallia, kävivät maalauttamassa kissanaamiota itselleen täysin itsenäisesti ja valokuvaseinällekin he ehtivät!

Muutenkin tuntui, että Majn kanssa jutut kolahtavat, ihanaa löytää uusia blogituttavuuksia edelleen! Myös Kideblogien tyttöihin tuli tutustuttua Pakkahuoneen herkullisella brunssilla. (Musta makkara jäi tosin maistamatta, harmi!)

Mutta ehdottomasti ensi vuonna kaikki mukaan myymään, sillä näissä tapatumissa on suolana nimenomaan se uusiin ihmisiin tutustuminen! Ja lukijoiden tapaaminen, kiitos sain teistä todella paljon energiaa vaikka lyhyesti vaihdoimmekin kuulumisia! <3

You may also like

2 Comments

  1. Oli tosi kiva nähdä ja vaihtaa pari sanaa.
    Viimeisessä kuvassahan näytänkin olevan, harmi kun ei meille sopivia kokoja sinun pöydässä ollut, koska vaikka mitä herkkuja sitä bongasin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *