MAKUUHUONEJUTTU

hunajaista makuuhuone bedroom avaroom vanerisanky work lamp hunajaista bedroom work lamp scandinavian home hunajaista kaarina helenius taulu bedroom makuuhuone sisustusblogi hunajaista vimma legginsit

 

Joskus on enemmän asiaa ja toisinaan taas ei mitään ihmeitä. Kotona on taas tullut siirreltyä tavaroita, ja Siirin ristiäislahjataulu siirtyi siinä ohessa meidän makuuhuoneeseen. Minusta sopii ihan hyvin siihen. Mennään taas hetki näin. Taulu on hämeenlinnalaisen taiteilijan Kaarina Heleniuksen maalaus.

Eilisen Lahti-reissun jälkeen tässä on puuskuteltu ja lojuttu vaakatasossa koko päivän. Onneksi Siiri jaksaa viihdyttää itseään, tarvitsee olla näinä huonoäitipäivinä kiitollinen siitä, että lapsi osaa leikkiä itsekseen pitkiäkin aikoja. Toisaalta parasta näin kesälomalla on, että ei tarvitse suorittaa. Saa tosiaan vain olla.

Vimman legginsit piristävät muuten väsynyttä päivää. Legginsit ovat niin huiput, että sain ystäviltäni facebookissa useita yksityisviestejä, että mistä näitä saa. Mutta Vimman facebook-sivun kautta siis voi kysellä.

Mitä pidätte Vimman leggareista ja taulun siirtymisestä makkariin?

You may also like

8 Comments

  1. Hei! Osaatko kertoa tuosta tuolista mikä teillä on makuuhuoneessa niin enemmän? Meillä kaksi samanlaista (ainakin näyttää samalta) valkoista tuolia ja mistään en ole mitään tietoja siitä löytänyt 🙂

    1. Edit: Tuoli on ZPM Radomsko eli hiinä ja hiinä että onko se aito Thonet vai ei vaikka samalta tehtaalta tullutkin…en usko että samaa hintaa saisi jos möisi…varmaan jonkun satasen arvoinen per tuoli veikkaisin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *