UHANA OUTFIT OF THE DAY

hunajaista uhana design paidat muotihunajaista uhana design tyyliblogisiiri uhana design college harmaa hunajaista lastenvaatteethunajaista siiri ja riikka uhana design paidat tyyliblogihunajaista uhana design korvikset

 

Sain Uhana Designin tytöiltä itselleni sekä Siirille ihanat paidat ja korvikset kadonneiden nappieni tilalle. Tietysti piti päästä kuvaamaan ne teille ja ajelimme helteisen päivän päätteeksi Varikonniemeen. Rakastan metsän ja betonin yhteiseloa, entiset rautatiet muistuttavat tehtaan toiminnasta, jäljellä on tosiaan varastorakennusten tukipilarit.

Mutta se asukuvaaminen, voi voi! Täytyy sanoa, että minun paikkani on kameran takana! Siitä huolimatta nautin salaa kuvattavana olemisesta, vaikka samaan aikaan koen sen todella ahdistavaksi. Täytyy nostaa muotibloggaajille hattua…itsekriittisyydestä on valtavan vaikea päästä eroon, mutta ehkä ajan kautta ja tuhansien asukuvien jälkeen?

Kuvailut loppuivat lopulta lyhyeen ukkospuuskan kaataessa niskaamme kaatosateen. Juoksimme sateessa autolle nauraen, itseasiassa juuri tuollaiset kesäsateet tekevät kesän! <3

Mutta käykää kurkkimassa Uhana Designin mallisto Weecosissa, Pupucollege sekä Karkkipäiväcollege ovat keränneet taas ihastusta joka puolella missä olemme ne päällä kulkeneet. Kyllä Uhanan tytöt edelleen tietävät mitä tekevät. 🙂

You may also like

18 Comments

  1. Ihanat paidat, ihana Uhana ja ihana äiti-tytär-pari! Haluaisin udella, pukeutuuko Siiri vielä mielellään äidin valitsemiin vaatteisiin vai onko näkyvissä jo ‘omaa tahtoa’? Mitä luulet, minkälaisiin vaatteisiin Siiri haluaa pukeutua teini-iässä?

  2. Ihania printtejä! Ja korviksia 🙂 Mua vaan ärsyttää suomidesing:ssa tällä hetkellä se, että kaikkien mekkojen, paitojen ja toppien pääntiet ovat niin pieniä. Isompirintaisena arvostaisin edes muutamia v- tai venekaula-aukkoja:) ugh, olen puhunut 🙂

    1. siirillä on 116/122 eli ihan normikoko…samoilla merkeillä tuo sama. Itse otin XL:n koska tykkään suuren suurista paidoista, mitä kaapumaisempi sen parempi 😀 mutta olisi se L-kokokin mahtunut päälle…jos tyköistuvaa ajattelet. Sanoisin että vastaa hyvin “normaalia” kokotaulukkoa, ota se koko mitä käytät muutenkin 🙂

  3. Kivalta näyttää! Mutta samaistun kyllä niin tohon kuvattana olemisen tuottamaan tuskaan. Sitä viihtyy niin mielellään siellä kameran takana, että kameran eteen joutuminen on kyllä haastavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *