KESÄILTOJEN VIERAITA <3

hunajaista ystavat anniaino hunajaista vimma kekkila takapiha hunajaista ruohosipuli hunajaista ruusu takapiha terassi hunajaista serkut keittio kitchen home hunajaista takapihalla hunajaista terassilla serkut kylassa hunajaista keittio ruokailutila kitchen vimma legginsit hunajaista

 

Kesässä on parasta se, että näkee myös ystäviä enemmän. Tai ainakin kiireettömämmissä merkeissä, voi istua ja höpötellä myöhempään, ei ole niin kiire nukkumaan kun huomenna pitää mennä töihin...

Ihana Anni kävi tutkimassa Siirin rakkoja ja leikkimässä ravintolaa. Ruoat tarjoiltiinkin tällä kertaa Annin päältä, kyllä Siirillä oli hauskaa! 😀 Serkut poikkesivat helluntaitarjoiluilla, eli ruokakaapit ammottivat tyhjyyttään. Pöytään rääpittiin kaikkea, mitä kaapeista löytyi. Mutta se läheisinten ihmisten kanssa onkin parasta, ollaan eikä esitetä, yhdessäolo on tärkein.

Onko teillä kesälle aina suunnitelmana tavata ihmisiä, joita ette kunnolla ehdi treffata talvella?

You may also like

2 Comments

  1. Tuo on ehkä nimeonmaan kesässä parasta: nimittäin se, että kavereita, joilla on kaikilla arkena eri työajat ja niiden jälkeen omat menot, ehtii kerrankin nähdä kunnolla! Meidän kaveritreffailut aloitettiin eilen torikahveilla, joista siirryttiin spontaanisti puistotreffeille ja lopuksi sovittiin vielä piknik huomiselle. Ihana kesä <3.

    1. Toi on juuri ihanaa ettei ole kiire ja saa mennä fiiliksen mukaan, itselläkin on tosiaan ystäviä joiden kanssa arjen rytmi on täysin erilainen lasten päiväunista ja vaikka mistä johtuen…tuntuu ettei arkena vaan saa aikaiseksi nähtyä tai sitten on joku meno esteenä.

      Voi, kun aina olisi kesä! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *