MARIMEKON MUKSULA-MALLISTO SYKSY/TALVI 2014

unikkotakki syksytunika marimekko muksulamarimekko hunajaista ihanat muksula syksy talvi 2014heart marimekko hunajaista muksulamallistomuksula hunajaista marimekko boysmarimekko tytot girls muksula 2014 falltytot girls marimekko hunajaista syksy fall 2014marimekko uutuudet lastenvaatteet muksula hunajaistahunajaista marimekko lapset kidsmarimekko hunajaista tytot pojat kidsmarimekko muksula lastenvaatteet hunajaistaunikko iloinentakkimuksula babymarimekko lapset muksula 2014 syksy talvimarimekko hunajaista lastenvaatteet muksula 2014 syksyihana verkkapuku marimekko hunajaistamarimekko hunajaistaraikkaat varit tasaraita tunika hunajaista marimekko lapset muksulatasaraita marimekko sydan hunajaistaharmaa musta tasaraita muksula hunajaista marimekkomuksulakauluspaita marimekko lapsetmarimekko 2014 syksy talvi lapset vaatteetkivet takki tasaraita

Eikä tässä vielä kaikki. Paljon jäi vielä kuvien ulkopuolelle. Voi mitä herkkuja! Edelleen toivon, että vaatteita valmistettaisi isommillekin muksuille…taitaa jäädä tästä mallistosta suurin osa ostamatta vain siitä syystä, että koot ovat liian pieniä siirille. Mutta te joilla on pienempiä lapsia, mitäs pidätte?

Omaksi suosikikseni jäi kaikki missä oli sähkönsinistä, lisäksi nuo moniväriset tasaraitapaidat, sekä hauskat sukkahousut ja sukat, ja vielä nuo tikkitakit! Myös tuo huippu kauluspaita saa sormet syyhyämään…voi kumpa sitä olisi koossa 116/122.

Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan sitä Marimekko-rakkauttani <3

You may also like

7 Comments

  1. Tykästyin noihin sydänkuosisisiin ja niin ikään sähkönsininsiin juttuihin.
    Tuo setti, missä on metsäneläinleggingsit ja lintupuu on superihana. Marimekolla on muutenkin kivoja lasten settejä. Olen käyttänyt pyjamasettejä meidän pojalla ihan arkivaatteina, kun kangas on niin paksua, ettei huomaa pyjamaksi ja opiskelijabudjetilla saa näin Marimekkoa vähän halvemmalla.

    Ja sitten on tietysti parhaat ystäväni eli alennusmyynnit. Tässä muuten parit lasten alesuosikit Marimekolta kasattuna yhteen: http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/07/03/ei-tarvitse-ottaa-niin-paljon-itseensa/

  2. Apua, rupesin pillittämään kun nää vaatteet on niin kauniita ja me ollaan miehen kanssa vasta lapsen yritysvaiheessa! Olisko liian hullua ostaa mm. noi kaikki? ♥ :’D

  3. Ihan ihania ovat! Onneksi nyt kai joitakin on sentään kokoon 122 asti? Jonkun malliston koot kun jäi 104:ään… Meidän pieninkin kasvaa kohta siitä yli.

  4. Ihania, IHANIA! Ihan varmasti näitä tulee meidän vaatekaappiin. Alkaa tehdä mieli tyttövauvaa tuon Unikko- haalarin nähtyäni, ja viimeisimmän käsitykseni mukaan INHOAN Unikkoa 😀

  5. Aivan ihania! Tuo Unikko-toppatakki on ihan pakko saada meidän vajaa 2-vuotiaalle. Ja muillekin lapsille löytyi monta kaunista vaatetta. Tykkään tosi kovasti tästä syysmallistosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *