MÄNTYPANEELIA JA MARIMEKKOA

hunajaista kitee kesamokki sisustushunajaista kesamokki makuuhuone sisustus blogi marimekko mansikkavuoret rottinkihunajaista kesamokki makuuhuone pinnasanky marimekko mansikkavuorethunajaista kitee kesamokki sisustusblogi marimekkohunajaista kesamokki olohuone marimekko mantypanelitkitee marimekon tasaraita hunajaistamarimekko verhot hunajaista juliste posterhunajaista kesamokki kaupunkilainen mokilla imac mantypanelit

 

70-luvulla rakennettu mökki on mäntypaneleita rakastavien unelma. Tällaisen mökin kuvaaminen harmailla sadekeleillä ei ole helppo tehtävä, pahoittelen huonolaatuisia kuvia.

Tänään kuitenkin aurinko paistaa, järvi on tyyni ja ilma kuin linnunmaitoa. Se on tietysti kotiinlähtöpäivä. Mutta on täällä nautittukin, Villeä kaihertaa hieman palata duuniin huomenaamulla. Itselläni on lomaa vielä kuukausi jäljellä.

Mutta nauttikaa auringosta! Vastailen kommentteihin pian kun pääsemme kotiin.

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *