MENOVINKKI – PALONIN KESÄKAUPPA

paloni savonlinna hunajaista blogi finnish designhunajaista paloni putiikki savonlinnapaloni pitsipaidat hupparit hunajaista savonlinnassapaloni hunajaista design korvikset posliinihunajaista rara shoes kengat paloni savonlinna kasityo suomalainen designmuka va hunajaista paloni savonlinna design suomalainenpaloni hunajaista savonlinnaposliini korvikset paloni hunajaistamu ka va hunajaista paloni savonlinnapitsipaidat paloni hunajaista neulepaloni nod korvikset hunajaistaville paloni savonlinna hunajaistapisarat hunajaista paloni uhana designrara kaulukset hunajaista savonlinna palonipaloni liike savonlinna hunajaista design suomalainenhunajaista paloni kahvila cafe savonlinnahunajaista kahvila savonlinna palonileivokset paloni hunajaistapaloni hunajaista kahvilassa savonlinnahunajaista paloni siiri sohvalla marimekko mainiohunajaista paloni

Nyt Savonlinnassa visiteeraavat laittakaa ihmeessä tämä menovinkki korvan taakse. Palonin kesäkauppa on tulvillaan ihanaa suomalaista muotoilua. Palonista löytyy 35 eri tuotemerkkiä luovilta suomalaisilta suunnittelijoilta, ja itse miljöökin on näkemisen arvoinen. Puistokatu 3:sta Luomukahvila Alegrian naapurista löytyy siis tämä ihana putiikki heinäkuun loppuun saakka. Pistäytykää kahvilla ja shoppailemassa!

Itselleni tuttuja merkkejä oli paljon, mutta myös uusia tuttavuuksia. Löysin ja ostin parit aarteet, niistä vielä myöhemmin erikseen. Mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, samalla kun piipahdatte Olavin linnassa.

Kesäkauppa löytyy myös facebookin puolelta tapahtumana sekä Palonin sivut myös erikseen, sieltä voit käydä kurkkaamassa vielä lisää myynnissä olevia tuotteita. Nam!

You may also like

7 Comments

 1. ONpa mukavan näköinen paikka.
  Vaatteet vaikuttaa mielenkiintoisilta. Niitä saa näymmä Oulustakin, pitääkin käydä tutustumassa.
  Ja nuo korvikset, voi ihanuus.
  Kiitos vinkeistä (taas).

  1. Paloni kiertää noissa myyntitapahtumissa, joten kannattaa pitää silmät auki kun tulee vastaan designmarketeja. Ja käy kurkkimassa heidän nettikauppa! 🙂

   Korviksia varmasti voi kysellä myös facebookin välityksellä 🙂

   KAUNIS kauppa!

 2. Oih! Mä vietän talvet Savonlinnassa opiskelemassa, mutta nyt saattaa täytyä tehdä sinne kesäreissukin! Ihastuin noihin huiveihin, muistatko yhtään minkä merkin ne oli tai hintahaarukkaa? Ai että… Laita äkkiä sun löydöt jakoon ja kasvata mun matkakuumetta! 😀

 3. Ompa kauniita kuvia! Kiva kun olet postannut myös yksityiskohtakuvia tekstiileistä niin saa tuotteista tarkemmin kuvan. Nuo nahkakaulukset ovat niin klassisen kauniit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *