NÄISTÄ REISSUISTA LASTEN LAPSUUSMUISTOT TEHDÄÄN

hunajaista kesaheina vadelmat metsamansikka heinassa vimma clothing hunajaistahunajaista marimekko crocs from where i standhunajaista granit tiipii siiri vimma clothing lastenvaatteet leluthunajaista siiri granit tiipii vimma rasymattohunajaista kasper siiri kesamokilla lapset vimma punainen norsuhunajaista koivun alla lifestyleblogi living bloggranit hunajaista blogi uima-allas lastendino poydalla hunajaistahunajaista aino mirkkumuori bobo choses kesamokki hunajaistasiskonmakkarasoppa hunajaista arabia kesamokillahunajaista kesamokilla lapset syomassa arla maitotikkataulu hunajaistahunajaista soutuveneessa vettahunajaista siiri uimassahunajaista kasper ja siiri uimassa kesamokillahunajaista terassilla kattaus arabia finlayson iittala nappulapavlova kakku hunajaistamira ja ville hunajaista kesamokki lifestyleblogipihapelit hunajaista kesamokilla lifestyle blogihunajaista lapset altaassa lifestyle blogiserkuthunajaista lapset kylpee lifestyleblogi granit allashunajaista granit teltta tiipii laituri kesamokki muumitalohunajaista kasper serkku cowboyhunajaista lifestyle kasper ampuuhunajaista carage ice tea juomat hartwallhunajaista auringonlaskuhunajaista aino leikkii laiturilla granit lifestyle sisustusblogihunajaista auringonlasku luontokuvaus sunset kesamokki summer cottagehunajaista kattaus aamiainen mokilla kesa summer cottage marimekkosiiri ja aino aarrekid marimekko kesamokillasiitepoly hunajaista

 

Mökkeily meille aikuisille on työleiri. Saunan veden kantamiset, ja lämmittämiset. Grillihiilloksen valmistelut ja lasten vahtiminen, ettei kukaan tipu laiturilta. Ruoanlaittoa, tiskailua, uudelleen ruoanlaittoa, tiskailua. Mutta sitähän mökkeily on parhaimmillaan: elämiemme kesiä parhaassa seurassa puuhastellen, auringonlaskuja tuijotellen.

Tänään on käyty moikkaamassa lammaskavereita ja poimimassa kukkia kävelylenkillä. Tarina jatkuu siis myöhemmin.

Kyllä Suomen suvi on niin kaunis, korkea taivas ja järven pinnalla kimaltelevat timantit.

Vielä kauniimpia ovat nämä lapset, kesäheinät.

Kolme serkusta, toisilleen niin rakasta.

You may also like

21 Comments

 1. Aivan ihania kuvia!!! Lapset on kaikki niin suloisia että syrän pahkahtuu ^_^. Kyllä te ootte onnekkaita kun teillä on mökki ja sulla noin pitkät kesälomat 🙂 -Anu

 2. Ihania kesäkuvia! Just näistä yhteisistä hetkistä ja yhteisistä tekemisistä ne lasten parhaat muistot syntyy 🙂

  1. Kummityttöni Aino löysi Siirin vanhan muumitalon ja leikki sillä kolme päivää 🙂 Aino on kyllä kaunokainen <3

   Tässä pääsee jotenkin elämään omiakin lapsuuskesiään uudelleen 🙂

 3. Tämä on “hunajaa” parhaimmillaan – rakastuin ikihyviksi näihin kuviin ja tunnelmiin! Kuvat Siiristä majassa ovat kerrassaan hurmaavia!

  1. Kiitos! Voi kun olisikin kesä ja voisi aina postailla teille tällaisia kuvia 🙂 Eläkkeellä sitten jostain Espanjan lämmöstä, pakko pian löytää romantiikkaa pimeästä talvesta ja loskasta…en kestä…talvi tulee….

   …tai ehkä menen nauttimaan ensin tuosta 30 asteen lämmöstä 😉

 4. Aivan ihania kuvia, ensi kesää odotellessa. Muistatko mistä olette ostaneet nuo valkoiset aurinkotuolit ja ulkokalusteet? Mökille pitäisi hankkia, ja noi näyttävät kivoilta? 🙂

  1. Nuo missä Ville ja Mira istuvat? Ne ovat ikivanhan erään golfklubin vanhat itsetehdyt kalusteet…ei siis ole saatavilla mistään 🙂 En ollut huomannut tätä, kiva että laitoit uudestaan viestiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *