MÄ OON SOPIVASTI ONNELLINEN

hunajaista mainio siiri lastenvaatteet aarikka kukkia poimimassa niittykukathunajaista fromwhereistand kukkakimppuhunajaista siiri mainio clothing lastenvaatteet viljapelto aarikkahunajaista luontokuvaus lifestylehunajaista riikka ja siiri footsiesiiri ja kukkakimppu hunajaista mainio clothingshampanjaa hunajaistahunajaista kippisniittykukkia hunajaista luontokuvauskarri soittaa kitaraahunajaista mummu ja vilihunajaista jaateloa ja mansikoitahunajaista auringonlaskun aikaansiiri laiturilla hunajaistaauringonlasku siiri hengittaa hunajaistafinland sunset hunajaista naturehunajaista kesamokki summercottage finnishhunajaista suopursu valokuvaushunajaista marimekko siiri ha ville marjoja poimimassahunajaista siiri kasper aino lapset mokilla lifestyleblogipellon laidalla hunajaistahunajaista maalaismaisemaahunajaista navettaniittykukat pellolla hunajaistahunajaista valokuvaus lapset ja lampaat kesamokki lifestyleblogikarvaparta hunajaista lammashunajaista marimekko siiri ville marko aino kosketushunajaista viljapeltohunajaista siiri niityllahunajaista aino antaa kukan mirkkumuorihunajaista kesamokilla kattaus finlayson sisustusblogiretiisisalaatti hunajaistahunajaista kesamokki ruokailu kattaus kesa grillaushunajaista granit tiipii teltta lapset sisustusblogihunajaista ukkonen thunderserkukset hunajaista mainio marimekko crocs converse nokianeliapila hunajaista marimekko tasaraita aarikkahunajaista niittykukat mokilla lifestylemirkkumuori ainoa marimekko tasaraita

 

“Kun aamulla herään,

mä tuntee voin sen:

tää on kaunis päivä

mä oon onnellinen!

Sama mulle vaik satais,

taivas ois pilvinen,

tää on kaunis päivä

mä oon sopivasti onnellinen…”

Palasimme mökiltä jo aiemmin, ja kävimme eilen katsomassa Robinin keikkaa. Yksi biiseistä kolahti niin, että Ville ja minä aloimme kyynelehtiä. Yhdessäolo, Villen hartioilla istuva kaunis Siiri, joka hehkui onnesta nähdessään suurimman idolinsa. Ympärillä hennosti kuorossa laulavat lapset. Siinä hetkessä oli vain jotain, jotain mikä sai ihon kananlihalle.

Näitä kuvia katsellessani aloin hyräillä tuota biisiä, ja kyllä…olen juuri sopivasti onnellinen. Näiden ihmisten keskellä, näinä ainutlaatuisina hetkinä… Tänään on Villen syntymäpäivä, ja olkoon tämä Robinin kaunis biisi onnitteluvärssymme, sanasta sanaan.

Onnea rakas Ville <3

Robin / Onnellinen

You may also like

10 Comments

  1. Hei et arvaakkaan! Mä oisin halunnu kans Robinin keikalle mutta lippusotkujen takia en päässytkään. Pyysin Juhaa kuitenkin nauhottaan mulle sen onnellinen-biisin koska se on aivan ihana, ja miten sattuikaan, teidän perhe näkyy siinä videolla ihan siinä edessä! 🙂

  2. Mä herkistyin tätä lukiessani. Se on ihana tajuta olevansa onnellinen, ihan vaan tässä ja nyt. Ei se ihmeitä vaadi. Luin just tänään facebookista lauseen: ” Älä odota täydellistä hetkeä, ota hetki ja tee siitä täydellinen.” ja tajusin miten yksinkertaisetkin asiat kolahtavat vasta kun joku ne sanoo ääneen. Mutta elämä on <3

    Villelle onnellista syntymäpäivää! 🙂

    1. Ei se ihmeitä vaadi, pysähtymistä kylläkin! Itselläni on paha taipumus laukata jo seuraavaan hetkeen ja haaveilla tulevasta. Hidastaminen ja pysähtyminen tähän hetkeen on joskus todella vaikeaa.

      Mutta pakko juuri pakottaa itsensä välillä katsomaan, mitä ympärillä onkaan hyviä asioita 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *