SIIRIN RANTALOOKKI – (PLUS ALEVINKKI)

hunajaista siiri mini rodini pikkulinnun kauppa uimapukuhunajaista mini rodini uimapukuhunajaista siiri uimapuku mini rodini pikkulinnun kauppahunajaista mini rodini swin suit uimapuku pikkulinnun kauppa

Miten musta tuntuu, että meidän Siiri on rantsussa tyylikkäämpi kuin minä…vaikka kai sen pitäisi mennä toisinpäin! 😀 Aarikan helmet ja äidin aurinkolasit nokalle, ei kun menoksi! Helteillä ei oikein muuta jaksakaan tehdä kuin polskia vedessä. Mökillä sen tosin voisi tehdä aataminasussa, säästän kuitenkin mökkinaapureita 😉

Vinkkinä vain, että noita Mini Rodinin täydellisiä uikkareita saa Pikkulinnun Kaupasta alehinnoin, käykää ehdottomasti nappaamassa herkullisimmat. Siirin koko (116/122) on sen verran reilu, että menee varmasti koko talven uimahallilla ja ehkä ensi kesänäkin. Pikkulinnun kauppaan pääset tästä.

Ja käy kurkkaamassa Varpusen tyttären huikea rantatyyli aiemmasta postauksestani täällä. Pikkuvarpusella on päällään tuo Mini Rodinin sinisellä rusetilla varustettu nude-uikkari.

Huh huh hellettä, nyt äkkiä takaisin rannalle!

Np: Skippaa duunit.

// blogiyhteistyö Pikkulinnun kauppa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *