MAKUUHUONEEN MUUTOS

hunajaista makuuhuone bedroom home koti sisustusblogi sisustus interior decorationhunajaista bedroom iittala vakka interior sisustusblogi kotihunajaista home koti blog interior workspace tyopiste makuuhuone bedroomhunajaista makuuhuone bedroom interior blog decoration home kotihunajaista home koti bedroom makuuhuone sisustus decoration interiorhunajaista poola kataryna earrings lifestyle muoti fashion blogTOVE JENSSON MARJUKKA VAINIO HUNAJAISTAMAKUUHUONE HUNAJAISTA KOTI HOME BEDROOM DESIGN BLOG INTERIOR DECORATION

Pitkästä aikaa kotona on tapahtunut jotain muutosta, ja vaikkei tämänkään mikään iso juttu ollutkaan. Roudasimme kesämökillemme makuuhuoneesta Ikean 9-ovisen säilytysjärjestelmän ja toiveena minulla oli saada sen tilalle työpiste. Meillä on olohuoneessa jo toinen työpöytä, missä tämä bloginikin syntyy, mutta laiskuuttani en jaksa raivata siihen tilaa ompelukoneelle. Tiedän, että minun tulee tehtyä vaatteita, jos kone on helposti saatavilla. Projektit voivat jäädä keskenkin, ja se ei häiritse muuta touhuilua keittiössä tai olohuoneessa, sotkutkin voivat jäädä kulman taakse 😉

Pidän oikein kovasti makuuhuoneemme keventyneestä ilmeestä. Hyllyn tavarat vielä hakevat paikkaansa, pääasiassa kuitenkin pikkupurkkeja ompelutarvikkeille ja kaavoille. Ompelukone menee vihdoinkin vaihtoon…aika antiikinaikaisesta vehkeestä onkin jo kyse. 😀

Hylly ei ole muuten uusi, vaan siirretty Siirin huoneesta. Se mitä siellä on tapahtunut, palaan pian… 😉

Mitä pidätte?

 

You may also like

16 Comments

 1. no hei nyt ompelukone vaan kunnolla laulamaan! Jos kaipaat mekkojen tekemiseen apua, niin meidän käsityöpiiri kokoontunee taas elokuussa. Toki voin auttaa muutenkin, mutta esim. Mekkotehdas on hyvä kirja aloittaa hommat 🙂

 2. Samaa mieltä! Ompelukone täytyy olla esillä tai vähintäänkin niin hollilla että samantien voi lennossa ommella!;) meillä on muuten myös aika antiikkinen ompelukone… Oranssi toyota monen kymmenen vuoden takaa!

  Hyvältä näyttää muutos:)

 3. Mukavan ilmava tai olisko kevyt paremmin kuvaava sana. Ja jos sun kone toimii niin en oo ihan varma kannattaako sitä alkaa uusimaan, monesti ne vanhat peruskoneet on painonsa arvosta kultaa 🙂 Mä uusin oman koneeni viime kesänä, mun aiempi kone ei ollu mikään vanha vaan joku muutaman vuoden takainen markettiversio. Ostin uuden koneen ja sehän tarvi sitten saumurinkin kaverikseen 😉

  1. Juu samaa mieltä, tuo kone näyttää hyvältä vanhalta peruskoneelta, eli mikäli toimii perushuollon jälkeen niin en suosittele vaihtamaan. Toki sitten kaveriksi voi aina hommata sen saumurin, jos trikoota ompelee vähänkin enemmän. Mutta mitä painavampi hyvä peruskone, sen parempi. Usein ne uudet electroniset uutuudet on jopa huonompia kuin nämä hyvät vanhat koneet. Nämä on paljon luotettavampia 🙂

 4. Vaativatko nuo String-hyllyt paljon seinien porailua? :/
  Ne on jotenkin niiiin keveän näköisiä, mutta mies ei suostu porailemaan tähän kämppään enää yhtään mitään. Kuulemma seuraavaan kotiimme (etsimme kaikessa rauhassa unelmakotia) voidaan sitten laittaa niin paljon hyllyjä kuin haluan. 😀
  Ja tuli muuten mieleen, että olisi kiva kuulla millaisia asuntoja olette katselleet, kun mainitsit jokin aika sitten, että olette kenties ostamassa uutta kotia. 😉

  1. String-hyllyt kiinnitetään neljällä ruuvilla joten ei minusta ihan hirveästi porailua vaadi…tosin jos koko seinä täytyy hyllyttää, niin reikienkin määrä kasvaa 🙂

   Asuntopostauksen voisinkin tehdä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *