VIMMA!

hunajaista vimma siiri graffitihunajaista kannut graffitivimma uutuus lastenvaatteet t-paita hunajaistavimma lastenvaatteet hunajaista graffitihunajaista graffiti galleria hameenlinnavimma hunajaista uutuus t-paitahunajaista graffiti hameenlinnahunajaista siiri vimma lastenvaatteet t-paita legginsithunajaista vimma paitahunajaista graffitihunajaista siiri vimma lastenvaatteet graffitilegginsit vimma hunajaistahunajaista from where i stand jalanjalki graffitihunajaista graffitiville hunajaista rebel8 t-paita t-shirthunajaista vimma legginsit paita

 

Vimma sanana on aika mainio. Sillä voi itseasiassa tarkoittaa montaakin asiaa tai tunnetilaa, mutta olennaista vimmassa on eteenpäin vievä draivi, intohimo. Vimmaa on vaikea tukahduttaa, sen pitää antaa räiskyä.

Sain Vimmalta paketissa uutuuspaitoja ja legginsit, ne huusivat päästä kuvatuiksi autiotaloon, ns. galleriaan. Jotain samaa fiilistä on näissä lastenvaatteissa kuin graffiteissa ja tageissa. Niistä huokuu ilo ja luovuus.

Käykää kurkkimassa Vimman uutuudet heidän facebook-sivuiltaan. Pöllötee, Pikselitee ja Galaksipaita ovat I-H-A-N-I-A! Myös tuo Sademetsän suojissa-kuosi hurmaa legginseissä. Siiri halasi uusia pökiään, kun avasi ne paketista.

Tiesittekö, että Vimma tekee myös paljon hyvää sellaisille, joilla ei ole ihan samat lähtökohdat kuin meillä Suomessa…mitä se tarkoittaa, vastaus siihenkin löytyy facebookista.

You may also like

4 Comments

 1. Oi mitä Vimmoja <3 Nyt pitää kyllä saada lisää näitä. Pari kampaajaa muuten ihastellut lettipöksyjä myös. T. Vimmahousuinen Hämptonista 🙂

  1. Kun olisinkin parempi ompelija, niin ostaisin sitä kankaana ja tekisin vaikka mitä…mutta ei :DDD

   Tunnistin heti kuka olet 😉

   Kampaajaystävälleni annoinkin vinkin, mistä näitä saa hahaha, joten onkohan vielä sama kampaajakin kyseessä 🙂
   Ihanaa, kun joltain merkiltä tulee vaatteita mistä aidosti innostuu ja tosiaan alkaa himoitsemaan lisää! Mainio ja Vimme onnistuivat tässä, tosin Mainiolla ei tietääkseni ole aikuisille ruutuleggareita. Pitäisi olla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *