LENKKEILYÄ JA TAKKIRAKKAUTTA

hunajaista haglofs kuoritakki lim q parkahunajaista luontokuvaus sunnuntailenkkihunajaista kuoritakki haglofshunajaista where i standhunajaista luontokuvaushunajaista haglofs lim q kuoritakki testihunajaista luontokankaistenjarvi hunajaistahunajaista riikka haglofs ulkoilutakki kuoritakkisiiri hunajaista munankuorihunajaista siiri metsassa haglofs reppu xskankaistenjarvi hunajaista2hunajaista pitkospuuthunajaista riikka selfie

 

Töissä meillä kysyttiin koulutuksessa, mitkä asiat ovat sinulle niitä, mistä saat voimaa. Minulle ne ovat ehdottomasti valokuvaus ja luonnossa liikkuminen…mielellään vielä yksin. Mutta tämä työ metsässä on tehnyt jo parissa viikossa minulle niin hyvää, että haluan toitottaa maailmalle: olen käsittämättömän onnellinen! (Ja laihtunut lähes 6 kiloa.)

Työ on siis maittanut kaatosateista huolimatta. Ainoa asia töissä on hankaloittanut elämääni, on ulkovaatetukseni. Ensi viikon Esteri-myrsky ei enää hirvitä, sillä nyt minulla on vihdoin ja viimein kunnollinen takki! Ajatelkaa, että päiväkotilaisena en ole omistanut kunnon ulkoilutakkia, olen vähän outo.

Sain valita itselleni takin Haglöfsiltä ja päädyin tähän superkevyeen L.I.M Q Parkaan. Repun kantamiseen tämä ei ehkä ole kaikista paras ohuen kankaansa vuoksi, mutta minulle oli tärkeää takissa juurikin tuo keveys ja vesipilariarvot. Sekä helman pituus. Haluan pyllyni piiloon.

Takki on todella laadukas, sen huomasi heti pakettia avatessaan. Saumaton, 30D Gore Tex-kankaasta valmistettu takki kestää vettä aina 28000 milliin asti. Uskon, että ohuempi kangas kestää kyllä repusta aiheutuvaa hankausta, sillä loppujen lopuksi liikumme päivän aikana enemmän ilman rinkkaa kuin sen kanssa. Takin taskut sijaitsevat sillä korkeudella, että repusta huolimatta voi pitää käsiä taskussa, ja repun lantiohihna ei tule taskujen päälle.

Takissa on pienet värikkäät yksityiskohdat, ja mustanakaan takki ei ole tylsä. Otin takista L-koon, minulle se istuu tällä hetkellä kuin hanska…XL olisi taas jo liian iso, ainakin jos painoni tippuu tätä tahtia vielä tovin. Ainakin toivon, että vihdoin ja viimein tämä mamma pystyy antamaan kiloille kyytiä.

Niin koukuttavaa luonnossa liikkuminen on, että olemme käyneet metsässä myös viikonloppuisin. Toivotaan, että fiilis pysyy myös talven tullessa niillä harmailla loskakeleilläkin. Lähteminen on vaikeinta, mutta kotiin palatessa puhkuu energiaa ja hyvää oloa.

Onko teillä kokemuksia Haglöfsin takeista ja varusteista? Erityisesti kiinnostaa millaisia teknisiä alusasut ovat laadultaan? 

Energistä sunnuntaita teille kaikille! <3

 

// yhteistyössä Haglöfsin kanssa.

You may also like

25 Comments

  1. Juuri luin hesarista jutun, missä oli että ulkoilu on kuin laittaisi rahaa omaan hyvinvointiin. Noin parisataa per kerta…uskon, että olen henkisesti kovin rikas kevääseen mennessä jos asian noin voisi määritellä 🙂 Yhtä hymyä!

 1. Omistan yhden Haglöfsin takin, ja se ei ole mennyt monessa vuodessa miksikään kovasta käytöstä huolimatta. Ja istuu mulle parhaiten. Nyt tarvitsisin uuden takin, enkä haluaisi ostaa miltään muulta merkiltä. Hinta vaan on pienoinen ongelma, vaikka ajan myötä maksaakin itsensä takaisin.

  1. Totta hinnan suhteen, mutta toisaalta laatuun kandee satsata…tätä kyseistä takkia näin hyvään aleen nettikaupoissa, kannattaa tsekata! OVH kai 350e ja oli muistaakseni about 150 e nyt 🙂 Googleta LIM Q Parka 🙂

 2. Kyllä Haglöfsin yläosille! Koirien kanssa metsässa ja treeneissä rymytessä takit ja fleecet kestäviksi ja toimiviksi testattu. Ja ulkonäölle se kaikkein suurin peukku.

 3. Kaltoinkohtelu heti että näytät niin energiseltä ja laihtuneelta! Takki on upea, itsekin haaveilen tuollasesta vähän pidemmästä mallista. Kunnon vermeet on kyllä parasta jos liikkuu paljon! Mukavia työpäiviä 🙂

 4. Tämä päiväkotiope on turvautunut aina Haltin ulkoiluvaatteisiin ja eipä ole vesi päässyt läpi, vaikka märässä hiekkalaatikossa on monet kerrat tullut istuttua ja kaatosateessa rämmittyä! 🙂 Haglöfsiä olen monet kerrat itsekin miettinyt, parin vuoden välein kun lähes päivittäisessä kovassa käytössä olevia ulkokamppeita saa vaihdella. Ja tuo pidempi malli olis kyllä niin passeli syksymmällä, kun tykkään käyttää takin alla pitkää fleecetakkia.

  1. Haltia en ole itse omistanut, en osaa sanoa sen laadusta mitään mutta uskoisin sielläkin puolella osaamista olevan 🙂

   Sade on pahin ja hiostavat kosteat kelit, tämä takki on osoittautunut jo todelliseksi timantiksi 🙂

   Kannattaa tsekata, tätäkin takkia on hyvissä aleissa nyt 🙂

 5. Aika ihana takki! Täytyypä harkita, kun luokanopettajakin ulkoilee säännöllisesti työnsä puolesta! Yritin jo etsiä tätä nettikaupoista, mutta ei vielä tärpännyt. 😊

 6. Moi! Mua kiinnostaisi tietää miten tuo metsäeskari toimii? Miten hoidatte ruokailut, vessassa käynnit yms? Tuoko vanhemmat lapset aamulla jonnekin pusikon reunaan vai siirryttekö yhdessä päiväkodilta? Onko metsä ihan vieressä? Kuulostaa kivalta, me kun asumme Helsingin keskustassa niin tässä ei moista mahdollisuutta ole.

 7. Oot niin energisen näköinen! 🙂 Yksi kysymys mietityttää – onko sulla kestovärjäys/pigmentointi, vai meikkaatko metsäänkin? Melkein joka kuvassa sulla on meikatut silmät. Onko se niin vahva osa sua? Millaisen mallin haluat antaa lapsille meikkaamisesta – onko ok näyttää, ettei tykkää kulkea ihmisten ilmoilla luonnollisena ilman meikkiä, sellaisena kuin oikeasti on?

  Itsekin siis meikkaan, tai no kestovärjään ripset+kulmat, ja mietityttää aina välillä näissä nykymaailman paineissa että lisäänkö minäkin lähipiirin lapsille painostusta, ettei kelpaa luonnonkauniina… Olis mielenkiintoista kuulla sun mielipide! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *