HABITARE-LIPPUJEN VOITTAJAT

aalto university habitare artek sienna habitare 2013 habitare 2013 artek lamp habitare koristeet 2013 habitare poydat henkari iina vuorivirta habitare 2013 japanilaiset tyokalut keittiovalineet marimekko sakkituolit minttu mami go go ville hunajaista

Habitare-arvonta tehty ja tässä lippupakettien voittajat:

Liina/Villailona

Kirsi

ae

Jenna Oh

ja Tara

Paljon onnea voittajille! Laittelen teille vielä sähköpostia. 🙂

Kovasti odottelen itsekin jo messuja! Syyskuu tuntuu olevan kaikkea ihanaa täynnä, tämä on ehdottomasti syyskuun kuumimpia menovinkkejä. Habitare järkätään messukeskuksessa 10.-14.2014, menkää ihmeessä vaikkei arpaonni osunutkaan kohdalle. Ja tulkaahan postaamaan blogiini messuraporttinne, kiinnostaa kovasti mistä te piditte ja mikä jäi juuri sinulle mieleen.

// yhteistyössä Habitare.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *