MAINIO LAKANA-ARVONTA

hunajaista mainio lakanat giveaway arvontahunajaista siiri mainio lakanat sisustus hunajaista mainio lakanat hunajaista mainio sisustus uutuudet arvonta mainio sisustus lakanat arvonta hunajaistamainio lakanat hunajaista

Mainion uutuuksista kirjoittelinkin jo aiemmin, ja ilokseni sain heiltä aivan ihanat lakanat ja pari sisustustyynyä. Se oli todellakin rakkautta ensisilmäyksellä tai ensikosketuksella. Olemme nukkuneet trikoolakanoissa jo pitkään, ja Marimekon tasaraitalakanoille hieman vaihtelua nämä kaksipuoleiset herkut.

Lakana on toiselta puolelta mustavalkoraidallinen ja toiselta sähkönsininen. Sinivillitys jatkuu edelleen. Pikkuhiljaa se valloittaa koko kotimme, vaikka joskus 90-luvulla sininen taisi olla ällökkivärini. Nyt voi hyvillä mielin jättää sängynkin petaamatta, kun jo lakanat ovat itsessään niin kauniit.

Koristetyynynpäälliset ovat myös trikoota ja sopivat hyvin lisätyynyiksi pehkuihin. Sängystä saa pehmoisen pesän. Ensimmäinen yö puhtaissa pehmoisissa lakanoissa maistui, itse nukuin kuin tukki ja Siiri kertoi nähneensä ihania unia Robinista. Sen kunniaksi piti herättää yövuorossa ollut veturi-Ville riemukkain hypyin. Kyllä se Villen hymykin sieltä löytyi vaikka rajumpi herätys olikin 😉

Koska Mainio on mainio yritys, saan arpoa lukijalleni pussilakanan ja tyynyliinan eli yhden lakanasetin.

Osallistu arvontaan nimimerkilläsi sekä sähköpostiosoitteellasi, käy lisäksi tykkäämässä Mainion facebook-sivuista, eikö vain!

Arvonta päättyy 27.9.2014 klo 24.

Arpaonnea!

Mitäs pidätte näistä käännettävistä lakanoista?

You may also like

197 Comments

 1. Makeet! Lapsena rakastin sinistä, teini-iässä inhosin ja nyt taas vanhemmalla iällä siinä on alkanut taas jokin kiehtoa. Tuo sähkönsininen on ainakin tosi upea sisustuksessa pieninä yksityiskohtina!

 2. Hirmu hauska idea, tuli mieleen miksi ei tälläisiä ole aikaisemmin jo keksitty. 🙂 Tykätty ilman muuta Mainion Facesivuista ja ilolla mukana arvonnassa. 🙂

  Tiia

 3. Ompa ihanat! Pitää heti mennä tarkistamaan löytyykö tuolapussilakanaa.. Viimeksi kysellessä ei marimekolta ainakaan vielä löytynyt. Toivottavasti täältä! Parhaimmat unet tulee kullan kanssa saman peiton alla 🙂

 4. Aikasta ihanat! Nyt on iskenyt petivaatteiden,pyyhkeiden ja muiden tekstiilien päivitys vimma, mitä enemmän on syksyksi muuttunut.

  1. No ihanat lakanat…<3 graafiset, mustavalkoisuus on in ja sininen jotenkin pehmittää, sopii makkariin…sinisiin uniin ja öihin 😉

 5. Talvea kohti kun mennään, on ihanaa uusia omaa petivaatevalikoimaa :). Ehdottomasti mukana tämän setin arvonnassa :). Jos arpaonni suosisi, niin sehän täytyisi sitten ehdottomasti ostaa vielä itselleen toinenkin vastaava 😉

 6. Mukana ollaan täälläkin, ihana idea tehdä lakanan toinen puoli eri väriseksi, saa vain peittoa kääntämällä uutta tunnelmaa ja fiilistä 🙂

 7. Kaksipuoleiset pussilakanat ovat mahtava keksintö, saa heti eri fiilista makkariin. Trikoolakanoissa en ole vielä nukkunutkaan, joten arvontaan osallistun!

 8. Mukana arvonnassa. Sininen ei värinä mua kyllä juurikaan miellytä, mutta trikoiset pussilakanat miellyttäis koska meillä ei oo niistä vielä minkäänlaista kokemusta.

 9. Ehdottomasti mukaan arvontaan! Tuollaiset käännettävät lakanat kuulostaa tosi käteviltä ja säästää tilaa kaapissa, kun yksissä lakanoissa on ikään kuin kahdet 🙂

 10. Mukaan arvontaan… Kivat nuo lakanat!! Voi saada erilaiset tunnelmat vain kääntämällä peittoa. Pussilakanoiden kuosilla on mulle aika suuri merkitys, koska emme käytä (= jaksa käyttää) päiväpeittoa.

 11. Mukaan arvontaan. Mainion pussilakanat olisi fantastiset meille. Vaihtelun halun iskiessä voisi käyttää hyödyksi molempia puolia lakanoista. Todella kätevää! 🙂

 12. Mihinkähän hävisi edellinen kommenttini.. Mutta jokatapauksessa Hukka ilmoittautuu mukaan arvontaan, olisi todella tarpeen uudet lakanat ja trikoolakanoida meillä ei vielä olekaan. 🙂

 13. Mukana arvonnassa! Mainion vaatteet ovat parasta mitä lastenvaaterintamalla on pitkään aikaan tapahtunut . Mielenkiintoista, että laajensivat näin pian myös muille alueille. Trikoolakanoissa en ole koskaan nukkunut, olisi hauska kokeilla 🙂

 14. Mainio sekä tämä blogi ovat minulle molemmat uusia löytöjä ja pompahtivatkin oitis suosikkilistalle! Osallistun siis ehdottomasti ihanaan Mainion arvontaan 🙂

 15. Heps mukana ollaan arvonnassa, sen verran mielenkiintoiselta kuulostavat (ja näyttävät) käännettävät lakanat ja vielä triikoota:)

 16. Niin mukana! Tosi kiva idea tuo käännettävä pussilakana, jos sattuu kyllästymään toiseen puoleen (tuskin niin kuitenkaan käy), niin puolta kääntämällä on saanut uudet pussilakanat! Mutta se päätöksen vaikeus, kumman puolen laittaisi näkyviin? 🙂

 17. Minä alan myös pikkuhiljaa lämmetä siniselle. Yhteen aikaan koko väri ihnotti niin, että hankkiuduin eroon KAIKESTA sinisestä, mitä meillä oli. Vain turkoosi Teema-astiasto jäi ja sekin aiheutti parin vuoden ajan vilunväreitä. Vaan ei enää, nyt alkaa sininenkin taas upota!

 18. Siis niin makeet lakanat, että on pakko osallistua! Olen muutenkin täysin hurahtanut Mainion vaatteisiin/tuotteisiin, kumpa vaan kotiäidin “tulot” olisivat rutkasti enemmän…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *