SMOOTHIERESEPTI JA ELÄMÄNTAPAREMONTTIA

arla hunajaista smoothie rahka god morgonhunajaista arla smoothie yhteistyo reseptihunajaista arla marimekko smoothiesmoothiehunajaista smoothie ohje resepti arla vadelmat marimekkohunajaista arla smoothie rahka keittiohunajaista arla smoothie reseptihunajaista arla smoothie god morgon juicesmoothie yhteistyo arla hunajaista reseptihunajaista arla smoothie ohje resepti kanelimaa

Kirjoittelin jo ajat sitten smoothie-innostuksestamme…innostus ei ole laantunut. Lähes päivittäin teemme erilaisia juomia, sisältö vaihtelee mielialojen mukaan. Toisinaan sekoitamme luomukaupasta ostamaamme Chlorellaa joukkoon, lopputulos ei vain ole kovin kaunis väriltään 😉

Olemme alkaneet käyttää kotona inkivääriä ruoanlaitossa, toivottavasti sen terveysvaikutukset tulevat näkymään pikkuhiljaa. Myös työpaikallani inkivääriä käytetään paljon. Sitähän ei vain voi kertoa lapsille, sillä osa jättäisi ennakkoluulojen vuoksi ruoan syömättä.

Chlorella ja Spirulina ovat myös tämän ajan trendijuttuja, käytättekö te niitä? Onko näkynyt mitään vaikutuksia terveydessä? Ja oletteko maistaneet näitä uusia protskujogurtteja?

Tässä teille esimerkkinä yksi makea smoothieohje, käy vaikka iltapalaksi tai viikonloppuherkutteluun. Raparperi-Mansikka– ja Mustikka-Vanilja-rahkaa tuli käytettyä kesällä täytekakkujenkin välissä. Ville tykkää kovasti käyttää Arla Keittiö Mangorahkaa, itse pidän ehkä enemmän jogurteista tehdyistä versioista. Erityisesti Arlan uudesta laktoosittomasta Arla Protein Proteiinijogurtista. Mango-Ananas on herkullisin mielestäni. Karhunvatukkaa en ole vielä maistanut.

Sain myös #elaliikkeessa-kampanjan nimissä kutsun treenaamaan Elastisen kanssa, mutta valitettavasti jouduin töiden vuoksi passaamaan. Olisinkin ollut melkoinen näky hikisenä ja tulipunaisena treenatessani siinä lihaksikkaan Herra Auringon rinnalla. Olisin kenties kokenut oloni hyyyyyyvin vaivaantuneeksi. 😀 Toki hänet olisin mielelläni muuten tavannut… <3 (Vain Elämää-sarjaa odotellessa)

Elämäntaparemppa edistyy silti, tänään kävin pitkästä aikaa vesijuoksemassa. Siirin uimakoulun ajankohdan siirryttyä minullakin on mahdollisuus liikkua viikossa tunnin enemmän. Paino on tippunut edelleen ja housut alkavat tuntua löysille. Hyvä minä!

//yhteistyössä Arla

You may also like

4 Comments

 1. Herkun näköistä smoothieta! Onko noissa rahkoissa kuinka paljon sokeria? Se usein harmittaa, kun niihin laitetaan niin paljon makeutusta, ettei ihan joka päivä viitsi aamu- ja välipalaksi tuollaista herkkua vetäistä. Mieluummin laittelenkin usein ihan basic rahkaa ja pakastemangopaloja. 🙂 Ja spirulinaa olen kokeillut, kun työkaveri suositteli sitä (ilmeisesti ikuiselle) akne-iholleni. Akne rauhoittui, mutta ilmeisesti olin allerginen levälle ja käsien iho halkeili tosi ikävästi koko spirulinan käytön ajan. Vaikka käytössä olikin se kaikkein puhtain malli. Sain myös huimaavaa päänsärkyä aina noin tunnin päästä levän syönnistä, vaikka aloitinkin ohjeen mukaisesti pikku hiljaa annostusta lisäten. 🙁

  1. Huomasin että kommenttini on kadonnut! Mutta siis tuo spirulina taitaa olla aika jytyä kamaa ja ei ilmeisesti sovi kiaikille, minulle ei lainkaan…tuli huomattua 😀 Ville käyttää sitä nyt aktiivisesti ja paino on tippunut.

   Sokerin määrää en muista suoraan, arlan sivuilta näkyy parhaiten 🙂

 2. Sprulinaa, tocoa ja opti-MSM:ää käytän suht säännöllisesti smoothien seassa. Vaikea sanoa mikä niiden osuus on ollut, mutta olen siis käyttänyt superfoodeja paitsi akneihon myös “laihtumisen” kannalta. Sokeria sisältävät rahkat, mehut ym. ovat vähän ongelmallisia. Mulla on auttanut molempiin edellä mainittuihin asioihin sokerin, maitotuotteiden ja viljojen jättäminen pois. Leivän syönti tuntuu ja näkyy helposti vatsan turvotuksena (siis mulla). Tattarileipää teen säännöllisesti. Nyt eksyin näköjään vähän aiheesta. 😀 Yritän aina ujuttaa smoothien sekaan hieman jotain vihreää: pinaattia, selleria, parsakaalia.

  1. Itse en käytä maitotuotteita viikolla juurikaan, menee viikonloppuun kun sitten tulee syötyä aamuisinkin jotain muuta kuin puuroa. Leipääkään en syö…spirulina ei sopinutkaan minulle yhtään…meni aivan kipeäksi maha.

   Voisikin kokeilla noita sun smoothievinkkejä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *