TUNNELMIA ALKUVIIKOLTA

anno jalpaikka hunajaista kodin1 susanna vento varpunenhunajaista tyohuone aamuaurinko levarithunajaista evo vaellushunajaista evo vaellus luontopolkuhunajaista pillit orakas sienihunajaista firstsnow ensilumimajavan pesa evo hunajaistahunajaista jauhelihakeitto evo spork vaellus retkeilyhunajaista evo pitkospuut suosunset koivuthunajaista marimekko fall 2014jalpaikka hunajaista matto anno sisustus hay

 

Jälleen ihana arki. Iloa uudesta matosta, uudesta tunikasta. Iloa liikkumisesta. Iloa ensilumesta. Iloa kauniista aurinkoisista aamuista.

Vaikka talvi ei ole lempivuodenaikani, on ensilumessa jotain maagista. Tuon hetken koimme täällä Hämeessa tiistaina. Tästä se alkaa, pitkä talvi. Ja jos näin aikaisin lumet tulevat pikkuhiljaa, pitkä siitä todentotta tuleekin.

Vaelsimme siis tiistaina Evolla hoitolasten kanssa, koko päivän hiutaleet tippuivat hiljalleen metsän ylle. Oli hyytävän kylmää, ja todella kostea ilma. Lämpimänä pysyttiin kyllä, harjuja ylös-alas samoillen. Työkaverini Pekan metsässä valmistama jauhelihakeitto maistui taivaallisen hyvälle nuotiolla.

Lammesta nouseva höyry ja harmaan metsän värit olivat jotenkin todella lumoavat. Kävimme tutkimassa majavien pesää, liukastelimme pitkospuilla, maistoimme maasta pulppuavaa lähdevettä ja tutkimme sieniä ja harjun syntyvaiheita.

Illat olen hytissyt jäässä ja koittanut keksiä keinoa saada sen loppumaan. Kuumaa teetä, villasukkia ja paksun peiton alla pesäilyä. Vilukissa mikä vilukissa. Vaikka ulkovarusteeni ovat huippuluokkaa töissä, illat vietetään punaposkisena ja täristen. Kaipa siihen auttaa vain liikunta. Saunoa kun ei voi joka ilta.

En silti valita, nautin ulkotyöstäni täysillä edelleen. Päivä päivältä tajuan olevani todella onnekas, kun voin tehdä työtäni nykyään ulkosalla. Sateiden alkaessa pitää vain psyykata itsensä aamulla, tästä tulee taas uusi seikkailu! Loue-telttojen ja laavun suojissa tulen lämmössä ei sade tunnu missään.

Nyt pian unille, että huomenna jaksaa touhuta. Illalla reissaan vielä Helsinkiin, tiedossa on Marimekon kevään ja kesän muotinäytös. Seuratkaa sen tunnelmia Instagramissa hashtagien #marimekko, #marimekkoss2015 ja #mindscapes takaa.

 

You may also like

16 Comments

  1. Oi vitsi että toi Suskin matto sopii teille kuin nakutettu! Ja tykkään myös noista metsämaisemista. Ikävä metsään! Nyt viikonloppuna pitää mennä 🙂

  2. Näin toimiston vankina tuntuu kyllä aika kadehdittavalta ajatukselta se, että joku saa työkseen samoilla metsässä, vaikka tietysti hoitolasten kanssa se on eri asia kuin itsekseen kameran kanssa. Nauti siis ulkoelämästä, metsän tuoksusta ja niskajumin puutteesta 😀 Haluaisin vielä kysyä, minkä merkin tunika on kyseessä?

    1. Pahoittelut vastauksen viipymisestä, tunika on Marimekon…tietenkin 😉 Nautin! Juuri tänään taas minulta kysyttiin mille työ ulkona maistuu, olen niin onnekas! Talvipakkasilla voi kyllä vielä saada eri vastauksen kun räntää tulee viidettä viikkoa putkeen 😀

  3. Että saat ihanissa maisemissa työsi tehdä. Ja miten mahtavan eskarin muksut pääsevät käymään!
    Mielenkiinnolla jään seuraamaan, onko paluuta entisenlaiseen tapaan tehdä työtäsi.

  4. Näiden kuvien inspiroimana oli pakko lähteä metsäretkelle itsekin 🙂 eikä turhaan, koko perheellä hyvä fiilis ja kanttarelleja kaupan päälle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *