KOTI ENNEN JUHLIA – PIKAISIA RÄPSYJÄ SIELTÄ TÄÄLTÄ

hunajaista kummituspuu terassi home koti sisustuskaalikukka hunajaistahunajaista etuterassi sisaankaynti hunaja sisustusblogihunajaista paperipallot terassi syntymapaivat sisustus koristeluhunajaista olohuone livingroom sisustusblogi sisustushunajaista lastenhuone kids room interior sisustushunajaista lastenhuone teippikoristeluhunajaista olohuone livingroom parolan rottinki hayhunajaista keittio kitchen home koti sisustusblogihunajaista olohuone tyonurkkaus livingroom home kotihunajaista takapiha muovo lyhty sisustus

Tiedättekö sen tunteen, kun hieman jännittää ennen vieraiden saapumista. Kaikki on valmiina, ja ei tiedä miten päin olisi. Nämä pikaräpsyt näpsin siinä hukkavartissa, kun en tiennyt mitä tehdä. Siirikin leikki normaalia hiljaisemmin uudella nukkekodillaan. (Sen sisustamista odotellessa.)

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *