SYNTTÄRIJUHLIA

hunajaista syntymapaiva kakku koristeluhunajaista lahja miraltahunajaista siiri syntymapaivahunajaista ainoa mirkkumuori kasperhunajaista karrihunajaista halvat skumpathunajaista eira-mummu siiri essence plus iittalahunajaista ainoa mirkkumuori ainohunajaista minttu ja juliamirkkumuori ainoa hunajaista synttarithunajaista hedelmavartaat lasten synttarit tarjoiluthunajaista siirin synttarithunajaista siiri avaa lahjoja synttarithunajaista synttarivieraathunajaista lahjat siiri vieraathunajaista synttarikakku kynttilathunajaista onginta synttarithunajaista marimekkolapsethunajaista siirin synttarit levarit

Vielä kerran, tunnelmia viime viikonlopulta. En pysty käsittämään, että Siiri on nyt 6-vuotias. Juhlia saimme ihanassa seurassa, suuri osa kavereista kutsuttiin, kaikkia ei vaan saa mahtumaan kerralla. Serkkujen näkeminen oli taas todella tärkeää synttärisankarille, ja itse olin onnellinen kun näin omaa mummuani. Toinen mummuistani ei päässyt paikalle, mutta hengessä mukana oli hänkin.

Synttärisankarille hurrattiin ja laulettiin, kynttilänpuhallustoiveet Siiri sai tehdä tuplana. Kaiken kaikkiaan ihan mahtava viikonloppu!

Nämä juhlat ovat aina pienoinen stressin aihe, siivoiluja ja koristeluita. Lukuunottamatta ruoanlaittoa. Kakut sain ystäväni perheyrityksestä, Konditoria R. Kokolta. Minttukin kirjoitteli synttäristressistä ja sen välttämisestä täällä. Ei lainkaan hullumpaa, kun leipomossa tehdään kakku täysin toiveiden mukaan ja vielä koristelemattomana, jotta itse saa tehdä kakusta täysin omannäköisensä. Tämä oli Siirin lempikakku, ja se jos on tärkeää, että juhlat ovat sankarille mieluisat!

Koristelustakin kysyin Siiriltä, mitä kakun päälle laitetaan. “Tietysti se numero salmiakeilla, niinkuin viime vuonna”. Perinteet, ne ovat lapsille tärkeitä.

Synttäriaamuna tiistaina tuijotin nukkuvaa Siiriä pitkään, ja iski ihan valtavan haikea olo. Miksi minä tunteilen jo etukäteen Siirin itsenäistymistä näin voimakkaasti, luopumisen tustaa…ja aivan liian aikaisin.

Onnea vielä rakas, ensi vuonna sitten juhlitaan ekaluokkalaista! <3

You may also like

8 Comments

  1. Toi kakku on niin käsittämättömän kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan! Aivan sairaan ihana ja mätsäsi nätisti muihin koristuksiin. Hihi, onnea Siirille! :-*

  2. Moi! Tästä postauksesta tulikin mieleeni, että satutko tietämään Hämeenlinnassa vuokrattavia (halpoja) kerhotiloja lasten synttäreitä varten? Olemme vasta muuttaneet Hml:aan ja netin kaivelu ei tuottanut tulosta. Ei tarvitsisi olla kummoinen tila, kunhan olisi leluja ja iso ruokapöytä 😀
    Onnea teidän Siirille! 🙂

  3. Mun on vaikea kuvitella, että oma äitini olisi ollut noin tunteellinen mun suhteeni, ainoa lapsi olen. Heh, tuli vaan mieleen näitä sun mietteitä lukiessani. Eikä niissä siis mitään pahaa ole. 🙂

    1. Mä olen kyllä ylitunteellinen, ta oikeastaan fiilistelijä. Olen monesti miettinyt että mitä mussa on vikana kun tartun joka-ikiseen fiilistilaan ja elän ne yli liian kovaa…joku neurologinen häiriö kai 😀

  4. Voi miten kauniit synttärikuvat! Paljon onnea suloiselle Siirille, ja onnea myös Riikka sinulle Indiedays -ehdokkuudesta – sinä jos kuka olet sen ansainnut! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *